800 kırılıp kırılmayacağı önemli
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kotu yer değil ama sen bunu yazarken acele etmeseydin keşke yazacaktım...MC saatleri benim için çok önemli. O saatlere kadar eğer birilerini sıkıştıracaksa tam sıkıştırıyor.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster750 den kısa oldum ama KISA süreliğineeSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bu arada dün de belirttiğim - makas olayını ancak bu kadar güzel kullanabilir pala...Spotdaki dirence baktırıp longculara altlardan kar-al yaptırdılar ya da short yaptırdılar.
Benim 2-3 gün yatay band senaryom tutacaksa spot hafif eksi kapatacaktır ama vob ne yapar kestiremiyorum hala.
Spot belki düzeltme yiyip 60600 lere geri geldiğinde VOB bu sefer de +1000 makas yaparsa şaşırmam....
Bu yorumlarımı hep 81 e cıkacak olan bir piyasa hedefine göre yapıyorum. Yoksa zaten çöp
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Geçmiş olsun...Bu ara zirve avcılığı yapmak sakat.mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstop olmuşum....Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bu arada APSD kopmuş gitmiş aboooo...220binlerde...Dinamit gibi maşallah.
Neyse kafa rahat...VOB dan uzağım ama burdan uzak olasım gelmio.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
850 derkennnnnculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.850 de kısa olmayı düşünüyorum.
75-76
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
-
Bu kadar aşırım alım gelince 76575 den short denemesi ama kaparım ilk fırsatta...Sırf centik atayım diye aldım. Umarım spota verirken bu sefer vobu yukarı cekmez.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum