kısa emir vermeye niyetim var....
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hayırlı olsun,mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüz 73,000 den KISAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
70.000'den kapatırsın inşallah.
Yorum
-
Siz daha iyi bilirsiniz...gırtlaana kadar zarar yazmış biri olarak belki yükselişe cok inandığım için ama yarın yükselişin devamını bekliyorum(60600 ustu 13:30 a kadar). Seans içi hareketler konusunda fikrim yok ama ustune bir kere atsak bilmiş sayacağım
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüz 73,000 den KISAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAmııııııııııııııııııııııııııın diyemiyorumFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun,
70.000'den kapatırsın inşallah.
maalesefKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
iyiakşamlar güzel insan.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar dostlar.
Haberdar etmeyi unutma bizi. Güzel haberlerini bekliyoruz.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun,
70.000'den kapatırsın inşallah.İnşallah ......yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmııııııııııııııııııııııııııın diyemiyorum
maalesef
iyi akşamlar dilerim......Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
dostlar yarına birşey diyemesemde borsanın genel gidişatına baktığımda sadece şunu diyebilirim.iyimser olmak için hala çok erken.bu sadece bir nefes almadır bana göre.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Selamlar kafamda yükseliş senaryolarımı yaptım...Beni bilen bilir..Sadece yükseliş senaryom vardır
Yarın 61700-800 lere değeceğimizi düşünüyorum. Spot ile vob arasındaki makas değişimlerinden dolayı vob'da kaça denk gelir bilemiyorum(Belki 75400-75.500 filandır...sallıyoruz işte
Eğer oraya gelirse ilk hedefime ulaşmış olur. Oraya ulaşırsa 3-4 gün geri dönüş senaryosu beklememek gerekir.Bu kadar yükseltirse shortçular 2 günde kazansın diye yükseltmez pala.
Ve yine oraya gelirse dönüş öncesi 62500 lere uzanır ve yerini yine bir süre short dönemine bırakır bence.
Bu dediğimin olması için gelecek çarşambaya kadar süren var pala.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
günaydın arkadaşlar..
hayırlı cumalar...*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
Yorum