nakit olmak da güzelmişşşşş
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eksi makas hala devam ediyor...Daha da gidemeyecekmiş gibi...Long olmama rağmen gevşemesini o kadar istiyorum ki.
Buraları cart diye yıkıp geçmesi mantığa aykırı. 73200-73300 e değip sert verecekler galiba...
1 günde butun zararı geri mi aldıracak bu pala millete?Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterserdar abi, sihirli rakamları bekliyoruz.
Sihir yok..
el çabukluğu marifet!
60370 gibi bi yerde basit bir fibo seviyesi var.
Vob:
Yorum
-
Dünden beri tobo tobo diyorsun...short kovalamam diyorsun terse geliyorsun bir şekildeFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula sizi okudum, normalde long bozmaya niyetim yoktu, sizi yalnız bırakmamak için short açtım,
başıma iş açtım

neyse, kısmetten fazlası yok.
Seni tatile yollayacam biraz
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Ah abi ahh, keşke deseydinde bizde yanlış yola sapmasaydık, bunca gün LONG bekle ve yukarı gitmeye başladığı gün poz kapat :(FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula sizi okudum, normalde long bozmaya niyetim yoktu, sizi yalnız bırakmamak için short açtım,
başıma iş açtım

neyse, kısmetten fazlası yok.Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
haftasonu uzun bir tatile çıkıyorum, belki geri dönüşüm olmayacak.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDünden beri tobo tobo diyorsun...short kovalamam diyorsun terse geliyorsun bir şekilde
Seni tatile yollayacam biraz
Yorum
-
Hayırdır hocamFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaftasonu uzun bir tatile çıkıyorum, belki geri dönüşüm olmayacak.
ne tatılı
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Hayrola abi? Endişelendirdin bi an!!!FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaftasonu uzun bir tatile çıkıyorum, belki geri dönüşüm olmayacak.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Neeeee bilelim abi yaaa, yaptık bir eşxxxlik işte, tatlı tatlıkarlı poz.da oturmasını bilmeyene ne derler ki acabayemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar kolay gelsin
Herkes long da idi
hayırdır ne olduda herkes şorta geçti
Tırsık VOB'cu...
Yorum
Yorum