79450 den short denemesi...Ama bir daha 525 denerse kaparım
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Şaka yaptıım şaka yaptıım..600 denersen kaparım vallaaporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79450 den short denemesi...Ama bir daha 525 denerse kaparımSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Valla abi inanırmısın umurumda bile değil .Pala yani sen daha iyi bilirsin. buradaki dostları kolla daFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdevamı gelir mi volvo?
ben stopladım ve yine short açtım, inanmadım çıkışa...

Yorum
-
abi dowun şu anda aşağı basılması bana sanki geceyi daha iyi noktadan kapatacmış izlenimi verdiriyor. o yüzden şu anda sanki shortçu topluyor olabilirler sanki. ama tamamiyle poritinolaşmış da olabilirim.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVolvo, sen de yarım et, basalım aşağı

Yorum
-
Sözlüğe girecekVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi dowun şu anda aşağı basılması bana sanki geceyi daha iyi noktadan kapatacmış izlenimi verdiriyor. o yüzden şu anda sanki shortçu topluyor olabilirler sanki. ama tamamiyle poritinolaşmış da olabilirim.

poritinolaşmak : Komplo senaryoları ile kendi kendini yiyip bitirmek...Haybeye zarar etmek
1 kademe alttan kapadım pozu... Trade etmeyi beceremiyoruz. Ne güzel sabah binmiştim longlarımla tepesine. 78300 e değeceği saplantısıyla 400-500 puan alttan tekrar alırım diye kaptırdım malları...
Vade sonu da geliyor yukarı aşağı sert hareketler devam edebilir.
Geceye flat.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Ben de bu kadar gelmişken 78300 lere dokunur diye umuyorum ama longculara yedirdikleri gap'ı gördükten sonra gece poz taşımak çok riskli geldi.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrisk alarak geceye shortlarımla giriyorum.
dowla ilgisi yok benim pozisyonun..
Şansın bol olsun...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
bugün gap ile aldık, yarın gap ile veririz.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen de bu kadar gelmişken 78300 lere dokunur diye umuyorum ama longculara yedirdikleri gap'ı gördükten sonra gece poz taşımak çok riskli geldi.
Şansın bol olsun...
sonuçta kasa kazanır...
Yorum
-
Risk alarak geceye malla giriyorum........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
Yorum