Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bu arada Libya'daki olaylar endeksimizin düşüş trendinde olduğu bir döneme denk gelseydi %3-4 aşağı sarkıtmış olurlardı çoktan.
Orada az yatırımımız yok nihayetinde ve şantiyeler yağmalanıyor.
Pala acep böyle durumlarda plan değiştiriyor olabilir mi? Sonuçta bugün-yarın 82400 e çekse kimse inanmaz ve herkes shortu basar kafasına...
Ondan kelli aşağı süreyim madem demiş olabilir. Buradan short açan da yoktur nasılsa.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Global palayı soyuyor bu aralar, pariteden götürmüş diye duydum
şuan nakitim.. sabah tyhao aldım. ama baktım gidişat iyi değil 96 aldıklarımı 94 den geri verdim
gold vardı onuda 1400 üstü olunca verdim, maliyety 1.346 dı.
pariteyi sadece izledim
NOT: GEÇ YAZDIM AMA AYIPTIR DÖYLEMESİ NAKŞT OLMAKTAN OLSA GEREK UYUMUŞUMMMM PC BAŞINDA
Geceye short devam...Sanki yarın vermeye devam edecekmiş gibi duruyor.
bravo poritino, iyi ki 80.200'den long açmamışsın.
Yarın yine devam, kapatılan shortları yeniden açtılar.
take profit ve tekrar short yani.
demek ki amcaların yarınki niyetleri de longları stoplatmak.
Yorum