selamun aleykum.butun arkadaşlarımın kandili mübarek olsun
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
-
a.selam ...seninki de mübarek olsun ....hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamun aleykum.butun arkadaşlarımın kandili mübarek olsunal sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaraspor'un bir alt lige düşürülmesine karar verirken, Ankaraspor Kulübü Başkanı Ruhi Kurnaz ile Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek'e 6 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFutbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaraspor'un bir alt lige düşürülmesine karar verirken, Ankaraspor Kulübü Başkanı Ruhi Kurnaz ile Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek'e 6 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
kim çıkıcak 1. lige ???
Yorum
-
ara sor federasyona...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkim çıkıcak 1. lige ???al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
-
verim mi no yuENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraçıkmı şu an
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
göremiyorum ...kör oldum sanırım ...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
selam yeniden.......
dostlara........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
"han" kullanıcı adı almak isteyen arkadaşın vardı.İzliyor mu forumu, ne oldu üyeliği?ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermola........
Yorum
Yorum