vay beee
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
selim abi akşam 9 da çakal abinin yanına gidiyoruz şenolla.......uygunsan bizim oraya gel ...........tamamsa engin 1907 e mesaj at o beni arasın ben seni arayıp tamam anlaştık diyeyim............
Yorum
-
balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselim abi akşam 9 da çakal abinin yanına gidiyoruz şenolla.......uygunsan bizim oraya gel ...........tamamsa engin 1907 e mesaj at o beni arasın ben seni arayıp tamam anlaştık diyeyim............

al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
benide al doktor...........balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kaçar..........adiyosssss........akşama çakal abiye gitmek gerekir artık ameliyat sonrası vardır orada şimdi baklava falan bir şeyler.............
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
baklava olmasa gelmiyecen yani...bu arada selim abi ben e_5 den gelecem ..burak beni e_5 den alacak bilgin olsun ...eni çaldırınca evden çık ..doktora doğru git...guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenide al doktor...........
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
baklava var dedi ya doktor.. yoksa yokmu..cayysenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaklava olmasa gelmiyecen yani...bu arada selim abi ben e_5 den gelecem ..burak beni e_5 den alacak bilgin olsun ...eni çaldırınca evden çık ..doktora doğru git...
dur en iyisi ben bir ahmetmehmet'i arayayım...
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
Yorum