guneysu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
burdaysan okudun mu yazdıklarımı ...guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburdayım...al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
aradım bende.... konuştum....
o zaman baklavayı senmi doktormu ısmarlayacak...
şişer bir tarafım yoksa.....!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
yengeme söyle bi helva kavursun ölmüşlerimiz ruhuna ...ben de size gelim afiyetlen yiyelim beraberceguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraradım bende.... konuştum....
o zaman baklavayı senmi doktormu ısmarlayacak...
şişer bir tarafım yoksa.....
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
habersiz kalma zaten ...guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaberim var......al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakşam sen ısmarlamıştın dimi...doktor geliyorsa ben ısmarlarım ...doğru dersin... buluşmayalım.. 1 kg al geçerken bırak bana...senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergerçi üst üste iki gün beraber olmuş oluyoruz sıkılmışsındır sen benden

!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Valla yapmasını bilmiyorum... bilsem yapardım.....senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryengeme söyle bi helva kavursun ölmüşlerimiz ruhuna ...ben de size gelim afiyetlen yiyelim beraberce
Yorum
-
daldık muhabbete , borsa kapanmış yahu... mal vardı satmam lazımdı
Yorum
-
sen yapmayacaksın ki ...yenge yapacak..guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla yapmasını bilmiyorum... bilsem yapardım.....

nasıl geçerken ...evi geçmem lazım sana gelmem için ...neyse ben de akşama birilerini ziyarete gideyim bari...guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoğru dersin... buluşmayalım.. 1 kg al geçerken bırak bana...
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
Yorum