ENGİN Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ben seninkinden başlıyorumFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaten 2-3 tane böyle avatar var, yönetime şikayet etmek lazım...
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
fikret abi varya o avatar layotinin kendisi olsa valla en iyi arkadşım olurdu.el üstünde tutardım onu.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaten 2-3 tane böyle avatar var, yönetime şikayet etmek lazım...

ama gel görki layoti gerçekte neye benziyor:040::040::040:
Yorum
-
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhisse konuşmah yasah deel mi?ula bu kadar şeyden tahrik olunurmu.........2.31 = 2 cm 31 mm demek............flaşdisk boyutu............ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster+resmen tah ric

Yorum
-
türkçemizi koruyalım diyeceğim ama faydası olmayacak...balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende seni engin............sefiyom...........
Yorum
-
Brahmancılık inanışında, tanrı Vişnu’nun, evrensel oluşumun sonlarına doğru, ruh durumundan madde durumuna geçerek tam bir yetkinlikle Dünya’ya onuncu ve son gelişi.
Eski Hint inançlarına göre Vişnu, bir düzensizlik döneminde insanları kurtarma amacıyla dokuz kez Dünya’ya iner.
Her gelişinde başka bir kılık ve ad alır.
Yine her inişinde, bir öncekinden daha az kusurlu ve yetkin bir nitelik taşır.
Ancak dokuzuncu ve sonuncu inişinde tam bir yetkinliğe ulaşamaz.
Bu nedenle Vişnu, bir kez daha ve tam yetkinlikle ineceğine inanılır.
Bu geliş, “evrensel oluşum”un sonlarına doğru olacak ve Vişnu bu kez “Avatar” adını alacaktır.
Yorum
-
volvo çefaçVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertürkçemizi koruyalım diyeceğim ama faydası olmayacak...
Yorum
-
bir kere avatar
hava su ve toprak büken bi çizgi film karakteridir
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
-
Yorum
-
çizgisini çizebilirmiyim.balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişte budur ayhan hocam .......olaya çizgisel boyutta bakmak budur...............
:081:
Yorum
-
Bende zaten sana alafyu yum...şekerim benim...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi varya o avatar layotinin kendisi olsa valla en iyi arkadşım olurdu.el üstünde tutardım onu.
ama gel görki layoti gerçekte neye benziyor:040::040::040:
***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum

Yorum