Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
imam sen misin....ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseccadeler hazırmı saflar hazırmı gelin canlar saf tutatlım
Yorum
-
Ben senin bildiğin kıslardanEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi sende sezgin abinim msnsi varmı ?
değilim.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
dediğimi yapın gittiğim yoldan gitmeyin bu şarlar altında Nevet.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterimam sen misin....
Yorum
-
Arkadan ha bire biz okuyacaksak boşa vakit kaybetmeyelim derim.İmam güneysu olsun.Ama para almadan kıldırmaz.Herkes 5 kaaat hazırlasın.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterimam sen misin....

Yorum
-
yürü be ormanlar uyanığı sisli ve vadi adamıÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen senin bildiğin kıslardan
değilim.
Yorum
-
pehh paralı hocca niw york borsasındaki camidemiyis be.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadan ha bire biz okuyacaksak boşa vakit kaybetmeyelim derim.İmam güneysu olsun.Ama para almadan kıldırmaz.Herkes 5 kaaat hazırlasın.

Yorum
-
Niye su mu basmış burayı gece.EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergiremiyormuş buarayaaaa..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Vereyim benim şifreyi girsin kankam.k24k24Engin ilgilen al satçıyla.Tezgah kuramıyormuş.
Yorum
-
dns ayarları yapması lazım olmazsa çatıya çıkıp anteni düzeltsinÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNiye su mu basmış burayı gece.
Vereyim benim şifreyi girsin kankam.k24k24Engin ilgilen al satçıyla.Tezgah kuramıyormuş.
Yorum
-
Of'lu mudur bu imam....ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadan ha bire biz okuyacaksak boşa vakit kaybetmeyelim derim.İmam güneysu olsun.Ama para almadan kıldırmaz.Herkes 5 kaaat hazırlasın.

Yorum
-
çanağı kuzeye anteni kıbleye çevirsinÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNiye su mu basmış burayı gece.
Yorum
-
Çek te ağzını bira da biz içelim.ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayde herkes kurnalaraa
Yorum
Yorum