Selam şakşaksız geyikler...sahura kalktım
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
avatarın çok güzel olmuş layotim.Yakışmışk6k6LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam şakşaksız geyikler...sahura kalktım
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteravatarın çok güzel olmuş layotim.Yakışmışk6k6
mersii şekerim...
***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
iyiydi be encin, 15 dk önce geldim...ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteras fikret abi nasıl geçti
iyi ettin. davul çalmaya mı çıkacaksın şimdi?LAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam şakşaksız geyikler...sahura kalktım

nimkansız nalanENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüneysu volvo layoti fnt yarına sahura kakmak derdi yok

avatardakinin kızkardeşi varmış, söyledi mi?VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteravatarın çok güzel olmuş layotim.Yakışmışk6k6
Yorum
-
tokmağın var mı bariLAYOTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpart time davulculuk yapıyorum...güzel hocam
Yorum
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertokmağın var mı bari
Bak bunu hiç düşünmemiştim...donanımsız davulcuyum ben..
***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
ok...........ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercümleten iyi geceler
cep telim olanlar 04.05 de beni çaldırsın ...!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
-
engin kalk... saat dolmak üzere....
hayırlı sahurlar......!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum

Yorum