Bu gece yok mu izleyen var mısın yok musun'u.Orada yarışan kişi benim arkadaşımdı.Yıllar oldu kaybetmiştim izini ,buldum.
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Aynen.Anlattıklarının hepsi doğru.Adam gibi adamdı.Fazla Dürüst oldun mu ticarette maalesef bitiyorsun.:040:SRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVarmısın yokmusunda yarışan hoca...Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Evet abi çok üzüldüm adama valla gözlerim yaşardı anlatırken...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynen.Anlattıklarının hepsi doğru.Adam gibi adamdı.Fazla Dürüst oldun mu ticarette maalesef bitiyorsun.:040:SÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
-
İneği bile vardı.Süt getirir satardı,süperdi.SRDR061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet abi çok üzüldüm adama valla gözlerim yaşardı anlatırken...
Hatta bana o zaman arsası vardı,gel sana vereyim ev yap demişti,çok uygun fiyata.
O kadar da insancıl ve iyi niyetli biriydi.
Ama Cenab-ı Mevlam şükürler olsun yetişmiş imdadına.
Onun hiç bu hallere düşeceği aklıma gelmezdi.
Rabbim hiç kimseyi düşürmesin.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş Allah yüzünü güldürdü inşallah toparlar...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİneği bile vardı.Süt getirir satardı,süperdi.
Hatta bana o zaman arsası vardı,gel sana vereyim ev yap demişti,çok uygun fiyata.
O kadar da insancıl ve iyi niyetli biriydi.
Ama Cenab-ı Mevlam şükürler olsun yetişmiş imdadına.
Onun hiç bu hallere düşeceği aklıma gelmezdi.
Rabbim hiç kimseyi düşürmesin.SÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
Sorma ya dün neydi öyle insan biraz ruh koyar ortaya alır maçı...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFatih Terim kadro görsün.Biz çıksak alırdık BOSNA maçını.:040:k24:040:k24:040:SÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
-
Beni çıkar kadrodan , terim'in kadrosunu ararsın...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFatih Terim kadro görsün.Biz çıksak alırdık BOSNA maçını.:040:k24:040:k24:040:
Yorum
Yorum