ne iş engin abey
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yuh yani bu kadar da yazılmaz ki.Nasıl okucam ben geriyi.EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun.....
cart diye kapadın sende..
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Yağma için Zonguldak'tan geldiler
Selde sürüklenen malları yağmalamak isteyen 70 kişi gözaltına alındı.
70 kişi ”yağma” suçu ile ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. İSTANBUL'da su basan Basın Ekspres Yolu ve çevresindeki işyeri ile fabrikalardan sulara sürüklenen, çamurlara bulunan malları yağmalamak istediği iddiasıyla toplam 70 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı
Yorum
-
artık temiz sayfalar dayız abiÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYuh yani bu kadar da yazılmaz ki.Nasıl okucam ben geriyi.
ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, bugün saat 21.29'da, merkez üssü konya Sille Selçuklu İlçesi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
BAZI VATANDAŞLAR YARALANDI
Depremin meydana geldiği ilçede can ve mal kaybı olup olmadığı henüz tespit edilemedi. Konya merkezde ise, panik nedeniyle bazı evlerin üst katları pencelerinden atlaması sonucu bazı vatandaşlar yaralandı. Bu nedenle hastanelere koşanlar oldu. Öte yandan yine herkesin cep telefonlarına yüklenmesi sonucu operatörler bloke oldu.
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
soldan 2 mi abiALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
Vay be konyada sallanıyosaENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBoğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, bugün saat 21.29'da, merkez üssü konya Sille Selçuklu İlçesi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
BAZI VATANDAŞLAR YARALANDI
Depremin meydana geldiği ilçede can ve mal kaybı olup olmadığı henüz tespit edilemedi. Konya merkezde ise, panik nedeniyle bazı evlerin üst katları pencelerinden atlaması sonucu bazı vatandaşlar yaralandı. Bu nedenle hastanelere koşanlar oldu. Öte yandan yine herkesin cep telefonlarına yüklenmesi sonucu operatörler bloke oldu.
SÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
-
dümen işiENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhanki iş!!!!!ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
sagdan 2 o zamanÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
Yorum