Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOnun bilgisayarda bir problem var.Fosilleşmiş muhtemelen....Memlekette giremeyen kalmadı bre...
senol ebinin dns ayarlarını düzelttim msn den yine giremedi
1 saatir onla uğraşıyorum.. deliereceeemmmmm zatennnn anlamıyor :081::081::081::081:NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
Görmeden ne bilecen.Görünce kaçma yalnız.EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbilmediğim kıslardanmısın

Göbek 75 cm.Stockbroker kardeşimin düz hesabıyla,ona göre.Hem de kıllı.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Uzaktan yardımlaşmayı kabul etsin gir bilgisayarına sen yap.Bunaltma daa adamı.k24k24EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenol ebinin dns ayarlarını düzelttim msn den yine giremedi
1 saatir onla uğraşıyorum.. deliereceeemmmmm zatennnn anlamıyor :081::081::081::081:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUzaktan yardımlaşmayı kabul etsin gir bilgisayarına sen yap.Bunaltma daa adamı.k24k24
yok yok.. o pci yi bence atsın balkndanaşşağı....
ne yaptıkysak girmiyor..... :081::081::081:NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
-
Edemeyom desene şunu.EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok yok.. o pci yi bence atsın balkndanaşşağı....
ne yaptıkysak girmiyor..... :081::081::081:
Yorum
-
cukura gırcem dıye tuturan sensın ben ne yapabılrımkiÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAleyküm selam adamın hası.
Kurtarmadın ki çukurlardan kardeşini.K.taş dedin mal gibi baktık ardından.Tek geçerim bu alemde seni.Değerinin altında işlem görüyorsun.Çık artık şu pistlere de nominal değerini görelim.:040:
taslarla hep ılgılen cukurlara pek bakma taslardanda yapı olur
pıstlerı dr lar yasakladı bana fazla hız yapıyormsum sakınce bolesı daha ıyımıs
bu arada profolınde pek bı renklı olmus gozumu aldı degıstır sunu erkek gıbı
Yorum
-
Hayırlı geceler.Ben de namazı kılıp yatayım.Yarın mesai var.4. tercihler için.:040::040:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSize iyi muhabbetler...ben kaçtım.....
Yorum
-
Ip. leri alıp bana özelden gönder, inceleyeyim, ıp yasağı vs. olmasın...EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok yok.. o pci yi bence atsın balkndanaşşağı....
ne yaptıkysak girmiyor..... :081::081::081:
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEdemeyom desene şunu.

Allah seni.... k16 etsinnn emi...NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
5. side gelir yorma kendini...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı geceler.Ben de namazı kılıp yatayım.Yarın mesai var.4. tercihler için.:040::040:
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIp. leri alıp bana özelden gönder, inceleyeyim, ıp yasağı vs. olmasın...
bilgisayarımın altındaki ağ bağlantısını görene kadar 15 dk harcadım.....
ip adresini bulması.. en az bi hafta sürer

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
Nişantaşından bilsinler diye cafcafladıdım ama açık verdin.Elixir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercukura gırcem dıye tuturan sensın ben ne yapabılrımki
taslarla hep ılgılen cukurlara pek bakma taslardanda yapı olur
pıstlerı dr lar yasakladı bana fazla hız yapıyormsum sakınce bolesı daha ıyımıs
bu arada profolınde pek bı renklı olmus gozumu aldı degıstır sunu erkek gıbı

Ciddi diyorum patlat artık şu grafiklerini hüseyinin niciyle değil benim nickle yolla da karizma yapalım daaa.:081::081:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum

Yorum