Bilmiyorum da ben bu adamı çok seviyorum, bana samimi geliyor... Allah sizi de onu da sevsin! (Amin)
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler, hayırlı sahurlar...
sağol...sizede....NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
Eco (Ecmain'in kısaltılmışı, yani cümleten, yani hepimize)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler, hayırlı sahurlar...
Yorum
-
Akresi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBilmiyorum da ben bu adamı çok seviyorum, bana samimi geliyor... Allah sizi de onu da sevsin! (Amin)
aminnnn....NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYapmaz öyle şey.Şifresi Hüseyin Üzmez'in eline geçmiştir.

abi sende sezgin abinim msnsi varmı ?NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
Bazıları bunu anlamaz.Allah Rızası olayı insanı bambaşka boyutta dolaştırır.Değerini bilen huzuru bulur.Herşeyin Allah'tan geldiğini bilmek ve kalble tasdik etmekve de Allah için cümlesinin esrarı insanoğlunu çok güçlü kılar.Ve maalesef toplumumuzdan bunu almaya çalıştılar ve hala almaya çalışıyorlar.Akresi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnsanlar birbirine 'Allah razı olsun' diyerek albümleri paylaşıyor. Bugün biz bir albümü çıkaracak kadar ekonomik güce sahibiz. O yüzden şahsım adına korsan albümümü alanlara bütün hakkımı helal ediyorum.
Bu vatanın öz evlatlarını memleketin dibine dinamit koyan insanlar olarak lanse ettiler.Halbuki Allah korkusu içinde olan bir mü'min bu ülkeyi bırakın, tüm dünya için bir nimettir.Ve bu ülke eğer yükselecekse de yine onların omuzlarında yükselecektir.
Rabbim adetlerini artırsın.
Münafıklarında tuzaklarından da milletimi ve devletimi korusun.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayde herkes kurnalaraa
şenol abininselamı varNARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
A.selam.N'olmuş ki kankama.Sen de öptüğümüzü söyle.:081:İşi ilerletmiş sekreter mi tuttu seni.EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşenol abinin herkese selamı var...
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Yorum
Yorum