EFSANE Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterla git ben zekat toplama derdindeyim sende bana sarkma.............
vaybe sende zekat topluyorsan... kriz hakketen var bu ülkede...
ozaman benim gibiler banka soyması lazım....NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
ben fakir çıktım....aspirinin tarifine göre...........EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervaybe sende zekat topluyorsan... kriz hakketen var bu ülkede...
ozaman benim gibiler banka soyması lazım....itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
g bile alınmaz............EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzekat falan toplayarak amg alınmaz...
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben fakir çıktım....aspirinin tarifine göre...........
sen genede ver..Allah daha çok verir
--------------------
Yorum
-
hoşgeldin..KHANJAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar herkese hayırlı ramazanlar .NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
--------------------
Yorum
-
iyi akşamlar .............KHANJAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar herkese hayırlı ramazanlar .itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Hoşgeldin.KHANJAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar herkese hayırlı ramazanlar .
De, ramazan bitti gitti mübarek.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoşgeldin.
De, ramazan bitti gitti mübarek.
yeni haberi olmuş
--------------------
Yorum

Yorum