bu galata menkul yabancıyamı çalışır genelde bilen varmı ?
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kutuna edildi teşekkür..................FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi bana teşekkür et lütfen, bayramda sana şeker, şener, efsane, balık, doktor vs alırım

itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
demiştim............isteyene kutudan yollayacağım diye teşekkürü................hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhahahhahahahahhaha kırmızı hemide vay gemici abi vay.yakıştımı sana.herşeye rağmen sevgi ve saygı duyuyorum.allah gönlüne göre versin ne diyeyimitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
daha çok gemici abiye çalıştığını duydumEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu galata menkul yabancıyamı çalışır genelde bilen varmı ?

********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha çok gemici abiye çalıştığını duydum

ozaman işimiz sağlam desene... bayram harşlığının yanında bonus olur
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
yok.....................EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu galata menkul yabancıyamı çalışır genelde bilen varmı ?itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
ben deniz.......................anlamam galatadan......bir tek galata meyhanesini bilirim tavsiye ederim..............EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
benim umudum kalmadı.bırak bayram harçlığını elimizdekini de alır.alalım derken çırılçıplak döneriz valla.ben gitmiyorumEFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yorum
-
gel sen .......o iş başka bu iş başka.....................hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim umudum kalmadı.bırak bayram harçlığını elimizdekini de alır.alalım derken çırılçıplak döneriz valla.ben gitmiyorum
Yorum
-
allah razı olsun seninde mübarek olsun fnt abiFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar dostlar.
bayramınız mübarek olsun. gerçi buradayız, yine kutlarız da, ne olru ne olmaz
Yorum
-
Bayramdan sonra bir akşam topla bizi meyhanede... saim abi...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben deniz.......................anlamam galatadan......bir tek galata meyhanesini bilirim tavsiye ederim..............!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
uçağı bile kaçırmıştım diyor.. rötar yapmasaydı... toplantı geç bitince... dedi..gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdemek imam işi yattı ha güneysu................
inanmasak da
mecburen inandık.. bayramdan sonra yine gidecekmiş...
o zamanda getirmez se... bakcez artık...
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben deniz.......................anlamam galatadan......bir tek galata meyhanesini bilirim tavsiye ederim..............

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
Yorum