ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaber bekliyorum güneysu...........hak devri diye bir şey yoktur gelen kendininkini yer......başkasınınkini yiyemez............

Günün veciz sözü ilan ettim.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
ne ettinde teşekkür bekliyorsun............önce kahramanlık sonra teşekkür.............hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergemici abi ilk teşekkürünü bana versin herkese benden baklava merak etmeyin
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Kur'a çekeriz artık kime düşerse.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmaz 2 gün ben yokum.............benimkini yiyeyini.....kabak oymaca yaptırır dolma pişirtirim.............
Yorum
-
o ilk teşekkür için dünyaları yakarım.kafaya koydum.gözüm açık gider sonra.ömür boyu vicdan azabı çekersin abigemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne ettinde teşekkür bekliyorsun............önce kahramanlık sonra teşekkür.............
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
benim ki kesin sana düşer.............sen çok yemiyorsun 2 gün sonra getirirsin bana.............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKur'a çekeriz artık kime düşerse.
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
vız bile gelmez .......hak et al kıralını teşekkürün.............hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero ilk teşekkür için dünyaları yakarım.kafaya koydum.gözüm açık gider sonra.ömür boyu vicdan azabı çekersin abi
Yorum
-
hadi herkese hayırlı sahurlar ben çıkıyorum.allaha emanet olun*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
2 gün uzun zaman ,geceden bırakırım.Başıma iş almayayım sonra.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim ki kesin sana düşer.............sen çok yemiyorsun 2 gün sonra getirirsin bana.............
Yorum
-
sana imamın baklavası feda olsun.................ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 gün uzun zaman ,geceden bırakırım.Başıma iş almayayım sonra.
Yorum
-
Amin.hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi herkese hayırlı sahurlar ben çıkıyorum.allaha emanet olun
Afiyet olsun.Okundu mu ezan?:040::040:
Bugün midem kazındı.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
güllüoğlu yeter bana .imamın sarığı uzun olur derler bizde ,istemem..gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersana imamın baklavası feda olsun.................
Yorum
-
yemeden laf etme imamınkine.............acaip baklava bir daha güllü müllü demezsin............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüllüoğlu yeter bana .imamın sarığı uzun olur derler bizde ,istemem..
Yorum
-
Layoti dayanamayıp uçakta bitirmiştir.Boşa beklemeyin.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryemeden laf etme imamınkine.............acaip baklava bir daha güllü müllü demezsin............
Hele bir de baklavasız gelip ,sonra da diyormuş selim abi beni eve bırakıver diye.:kahkaha:
:kahkaha:
Yorum
Yorum