Kuzu & Catedral

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • CATEDRAL
    TATLI CADI
    • 26 Şubat 2009
    • 897

Bu tür forumların fazla ciddiye alındığını ve özel yaşamlara sıçradığını düşünerek...

Çok çirkin çookkkk....

Bundan sonra forumlarda asla ve asla yazmama kararı aldığımı üzülerek bildiririm...

sevgiler
    Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• TheSecret
      .................
      • 31 Mayıs 2009
      • 70

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Bu tür forumların fazla ciddiye alındığını ve özel yaşamlara sıçradığını düşünerek...

Çok çirkin çookkkk....

Bundan sonra forumlarda asla ve asla yazmama kararı aldığımı üzülerek bildiririm...

sevgiler
      Bravo(!)

Sadece takip ediyorum, bakıyorum, okuyorum, kendimce düşünüyorum, yakışmayanın da yapılabilmesinin bir meziyet olduğu sonucuna varıyorum.

Bu insanlar burada ne için yazıp çiziyorlar hiç düşündünüz mü? Sanal bir oyun mu bu forumculuk?

Bilgi, sevgi gibi paylaşıldıkça çoğalan bir şey olduğuna göre insanlar neden bilgilerini artırmak isterler? Bilgilerini hangi platformlarda pekiştirmek isterler hiç düşündünüz mü?

Peki ya insanlar neden para kazanmak isterler? Buradaki bilgi fırtınalarının nihai sonucu para kazanmaksa, paranın da özel hayattaki refah düzeyini artırmak amacıyla kullanıldığı düşünülürse özel yaşamı tamamıyla etkileyen bu platformların böyle olduğunu (özel yaşamları her şekilde etkilediğini) anlamak için geç bile kalmışsınız.

Tabi amaç bilgi edinmekten ziyade kişisel egoların tatminiyse, siz haklısınız.
      fiddlestick of the fiddler on the roof :p

Yorum

• boş
        Aktif
        • 02 Aralık 2008
        • 253

olmadı işte, hiç grisi yokmuydu bunun kız,
        hemen bir kelimeyle, bir cümleyle, bir paragrafla, bir öyküyle, bir romanla, hayatın vitesi boşa alınamazki. Zaman o kadar hızlı akarki vitesi boşa almak benimde hayalimdir ama bunun boş olduğunu başedemeyeceğimi hissederim. Yüksek hızda viteside geriyede alamazsınki.
        Büyük küçük yapabildiklerinle, başkalarını yani bizleri mutlu ettiğini biliyorsun değilmi kız?
        syg

Çok çirkin çookkkk....

sevgiler

Yorum

• SEREN I
          KAMYON ŞOFÖRÜ
          • 25 Şubat 2009
          • 0

yaşanan olaylardan çok üzgünüm....

svg.kuzu keyborsaya benim tavsiyemle geldi...kendisini gerçek hayattan

tanırım...sevdiğim kefil olduğum dostumdur...kuzunun kendisine has bir

üslubu vardır...ben şahsen çok beğenirim...beğenmeyenide olabilir...

ancak bu kendisine yapılan saldırılara sebeb olamaz..olmamalıdır....

olaylar bu noktaya gelmemeliydi...ancak bir şekilde geldi ve borsasihirbazı

ile kuzu karşıkarşıya kaldı...benim için çok zor olan bir durumdu...

keşke borsasihirbazı kuzunun üstüne bu kadar gitmeseydi...kuzunun

yazdığı yazıyı alıntılayıp cevap vermeye gerek yoktu..çünkü yazı arka

sayfalarda durduğu gibi entellektüel bir birikimin hicvedilmesiydi...

zaten bir hafta sonra taraflar biraraya gelecekti....maalesef eski yaralar

kaşındı......gelinen noktada kuzunun yasağının kalkması ve iadei itibar

edilmesi gereklidir...

svg..kuzuyu tekrar topikte yazarken görmek istiyorum.....

kuzunun makro yorumlarını özledim....
          yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• CATEDRAL
            TATLI CADI
            • 26 Şubat 2009
            • 897

boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            olmadı işte, hiç grisi yokmuydu bunun kız,
            hemen bir kelimeyle, bir cümleyle, bir paragrafla, bir öyküyle, bir romanla, hayatın vitesi boşa alınamazki. Zaman o kadar hızlı akarki vitesi boşa almak benimde hayalimdir ama bunun boş olduğunu başedemeyeceğimi hissederim. Yüksek hızda viteside geriyede alamazsınki.
            Büyük küçük yapabildiklerinle, başkalarını yani bizleri mutlu ettiğini biliyorsun değilmi kız?
            syg

150 km hızla giderken 2. vitese atıp el frenine asıldım sevgili boş...

öyle gerekti...

Ara sıra teo nun topiğe takılırım belki..
            Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• halojen
              Fibo Trader
              • 20 Mart 2009
              • 0

Çok çirkin çookkkk....

sevgiler
              En sevgi saygı dolu olanlarında bile bu tür talihsizliklerin yaşandığını gördükten sonra bende artık forum defterini kapattım...

İzleyici olmak daha az baş ağrıtıyor... Egolar kompleksler çarpışsın.. Arada ezilmeyelim...

Millet olarak forumculuğu beceremiyoruz....
              piyasalar tekerrürden ibarettir..

Yorum

• ozbek1
                Yeni üye
                • 02 Mayıs 2009
                • 0

valla gördüğüm Catedral ve Seren çok asil arkadaşlar.
                Kuzu da dehşet bir yaratıcı zeka ve bilgi vs. var özel hayatta tanışmak isterim ama bu tarz forumlara şeklen yazıları uymuyor kızdınmı tozutamazsın geri çekilmelisin yönetimi uyarmalısın cezayı şerif gibi kendin vermek istersen haklarını yitirirsin

Yorum

• kelmiker
                  Tecrübeli
                  • 02 Aralık 2008
                  • 554

günaydın

kuzuyu takip eden biri olarak; kuzuya yapılanlar ve kuzunun yaptıkları konusunda, polemiğe girmek yerine hep sessiz kalıp gittiği yere gitmişimdir.

bugüne dek 3 forumdan atıldı ve her başlangıç gelişme sonuç aynı. bu durumda kimisi provake etmek için (sebepte kuzuya uyup kaybettiği içindir), kimiside ahde vefa iklesiyle ne olursa olsun okumak öğrenmek ve destek olmak için peşinden gitti. önce herşey süt liman ama ilk sivrilmede yada artık değişti dendiğinde damarına basmak suretiyle gaza getirerek malum sonuca gidilmesi sağlandı. sonra diğer foruma gidildi orada kırılan kalpler tamir edildi vs vs. bu hep böyle

gelinen noktadan hareketle bir sonuca vardım ve bu fikrimide FORUMLARIN ÖZGÜR DÜŞÜNCELERİN PAYLAŞILDIĞI FİKİR ORTAMI ,lkesinde dayanarak yazıyorum

şu ana kadar kuzuyu anlayan, kuzunun her hareketini kaldırırım diyen ama tatlı sert kuzuya muhalefetten çekinmeyenler için bir topic açılsa bunlar o bölümde kendilerince piyasayı tartışıp fikirlerini yazsa ve o topice sadece o isimler yazsa, diğer katılımcılar sadece okusa. böylece sorun ortadan kalkar.

illada soru olsun diyen varsa yönetimden bir kişiye pm ile sorular gelse ve onun denetiminden sonra oraya yazılsa nasıl olur. bu son yazdığıma kimse talip olmazsa ben olabilirim

buna son veren forumun okuyucununda baştacı olacağı kanaatindeyim

Yorum

• freesky
                    Yasaklı
                    • 03 Mayıs 2009
                    • 112

Bir daha da Davos'a gelmem artik....

halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ......... bende artık forum defterini kapattım...

....
                    Sn Halojen'in affina siginarak... Kendisinde basbakanimizin edebi uslubunu gordugumu paylasmak istedim.

Slm ile...

freesky

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

Çok çirkin çookkkk....

sevgiler
                      Sevgili catedral'e tüm emekleri için teşekkür ediyorum. Yazmama isteğini de saygı ile karşılıyorum.Topik sahibi yazmayacağına göre topik işlevini yitirmiştir ve topik açılmamak üzere kapatılmıştır.
                      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                      X

Debug Information