Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hemde cok...hersey hayalde gibi....uyduk emme...mekanik guzu olduk....namert elinde...icimden bi ses yarin biz goceriz diyor....dis piyasalar cikarken biz hep goctuk...onlar duserkende biz hep ciktik.....
İçindeki sese değil göstergelere bak kuzu. içindeki hararet 1 bardak soğuk su ile geçerde göstergelerdeki hararet 1 bardak suyla geçecek gibi değil
ah be guzu hocam beni hep şaşırtıyorsun,sonunda sürüye sende katıldın.hani sen hep tersoydun.bize hep bunu öğrettin ve yaptığın işe bak.bu piyasa yapıcı cümbür cemaat la para kazanacak ,kimden? çoğunlık uzuna geçti.bu beni senin öğretinin neticesinde kısa pozisyon almamı daha uygun buldu ve 49400 den kısaldım.neyse buradaki çoğunlık kazansın benim gibi bir iki kişi kaybediversin.iyi akşamlar.
"Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
ah be guzu hocam beni hep şaşırtıyorsun,sonunda sürüye sende katıldın.hani sen hep tersoydun.bize hep bunu öğrettin ve yaptığın işe bak.bu piyasa yapıcı cümbür cemaat la para kazanacak ,kimden? çoğunlık uzuna geçti.bu beni senin öğretinin neticesinde kısa pozisyon almamı daha uygun buldu ve 49400 den kısaldım.neyse buradaki çoğunlık kazansın benim gibi bir iki kişi kaybediversin.iyi akşamlar.
.
ucgundur yaziyorum...bi namertle furusuyoruz....ondan kopardigimiz her kil kardir....bi damla sevinc yok icimde....
ben bunu LALE DEVRINE benzetiyorum.... oda boyleydi...
sen etli ve butlu semiz karilari sarayina doldurmussun....bana zayif ciliz ucubeleri gondermissin....sen samur kurklere burunmussun....ben ise gunde bi defa dahi sifta edemedigim haremde bogulmaktayim...
tiz bi care bulasin....diye surup gider....kari ister...macun ister...care ister....
halk ise ac....
bu devirde oyle....LALE DEVRI BU....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
The Guardian, Türkiye'nin Nabucco'daki teklifinin ciddi bir açmaz yaratacağını öne sürdü. Türkiye’nin, Nabucco boruhattı ile taşınacağı gazın yüzde 15’ini indirimli fiyatla alma talebinin gelecekte ciddi bir sorun yaratacağı öne sürüldü. The Guardian gazetesi’nce yayımlanan bir yorumunda “Türkiye’nin taşınan gazın yüzde 15’ini indirimli fiyatlarla alma taleplerinin, anlaşmada yer verilmemiş ise de gelecekte büyük bir açmaz oluşturması bekleniyor. Özellikle AB, Türkiye’nin üyelik olanağını tıkanmayı sürdürürse” görüşü dile getirdi. Yorumda “Türkiye’nin artan stratejik öneminin Fransa ve Kıbrıs (Rum Kesimi) gibi ülkelerin tutumunu değiştirmeye yeterli olmayacağı” da savunuldu.
Ankara'nın vergi borçluları belli oldu. Listenin başında 387.8 milyon liralık vergi borcuyla tasfiye halindeki İmar Bankası'nın Ankara Şubesi yer aldı.
İSO tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu’ listesi AKP’nin iktidara geldiği tarihten 1 Mayıs 2009’a kadar Maliye Bakanı olarak görev yapan Kemal Unakıtan’ın ailesine ait A.B Gıda Sanayi’nin dikkat çeken performansını ortaya koydu. 2005 yılında ikinci 500’de adı bile olmayan A.B Gıda bu yıl açıklanan ilk 500 sanayi kuruluşu listesinde 434’üncü sırada kendine yer buldu
Dow Average Closes Above 9,000 for First Time Since January
U.S. stocks advanced, returning the Standard & Poor's 500 Index to an eight-month high, as Ebay Inc.
and AT&T Inc. posted good results and home resales rose more than expected. The Nasdaq surged 2.5 percent to 1,973.6 for a 12th straight gain, its longest streak since 1992.
Nasdaq 12 gündür üst üste artıda...1992 den beri en uzun serisiymiş...
Demek herkes çaktırmadan bilgisayar-telefon almaya başladı da haberimiz yok...Bir de utanmadan her hafta 550-600 bin kişi işsizlik başvurusu yapıyor Abdde...Ayıp ayıp
"Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
Doğan Yayın Holding A.Ş, Halkalı Vergi Dairesi'nin, hazırlatmış olduğu ''bilirkişi raporunu'' da dikkate alarak, bağlı ortaklığı Doğan TV Holding A.Ş hisse senetleri üzerinde ek ihtiyati haciz işlemi tesis ettiğini duyurdu.
Doğan Yayın Holding A.Ş'nin, Koordinatör Murat Doğu ve Yönetim Kurulu Üyesi Soner Gedik imzalarıyla Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, söz konusu ek ihtiyati haciz ile birlikte, üzerinde ihtiyati haciz işlemi tesis edilen hisse senetlerinin Doğan TV Holding A.Ş sermayesine oranının yüzde 53,93 (önceki: yüzde 45,40) olduğu kaydedildi.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum