9000i ilk denemede geçemez heralde
Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
He valla..O da neymiş..SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradamlar indikatör kazımıyor.........
aşırı alımda neymiş...........
5 ve 20 dklıklarda rsi 81.5 lara dayandı..
Bugün vobdan yararlanamadım açıkçası..
Patırdı, gürültü, ara bulmalar, forex derken konsantre olamadım..
Kısmet değilmiş..
İyi akşamlar şimdiden..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Sen çocuğun okumamasına, lastiğin patlamasına takıldın da ondan...KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHe valla..O da neymiş..
5 ve 20 dklıklarda rsi 81.5 lara dayandı..
Bugün vobdan yararlanamadım açıkçası..
Patırdı, gürültü, ara bulmalar, forex derken konsantre olamadım..
Kısmet değilmiş..
İyi akşamlar şimdiden..
Yorum
-
.metkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEğer yarın geri dönüş olmazsa bizim kırmızı kanalın üstünde kapadılar...
http://www.emdas.com.tr/rapor/GunlukBulten.pdf
iki aydir bu grafige gore oynadim....bugun grafigi yukari kirdi....tuzakta olabilir bu....ama onemli degil....
ben geregini yaptim....grafik direncinde shortladim....asagi indi...geri gelip direnci kirinca....49 100 de...tekrar longladim....bunnari 3 gundur yaziyorum....
oyunun adi 3000 puvan....ya yukari ya asgi dedim....kapanis itibari ile....alis ve sataislarim asagi yukari kafa kafaya....ne kar var ne zarar henuz....ama yukaridaki 3000 puvan varsa eger hatri ucun bu eylemleri yaptim.....
49 100 longlarimin stopu...kanal direncinin destek olamamasi halidir....yarin metkon bu rakkamlar i buraya koyar zaten....
artik...mekanik bi kuzu var....bi sure boyle bu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
" Lastik patlar..Şoför atlar " bir şifreydi..metkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen çocuğun okumamasına, lastiğin patlamasına takıldın da ondan...
Bu tekerleme ne zaman söylense, arkasından çoğunlukla yükseliş gelirdi..
Bilenler bilir..
Tekniğe takıldım..Dönmedi keratalar..
Zor oyunu bozdu yani para tekniği bozdu diyelim..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
48,550 longlarla girdim geceye....
dax ın yaptığına bakın milletÜste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
Band yeni yukarı kırıldığı için yeni bir bant oluşana kadar yükselişin hızlanarak devam etmesi lazım...Bilanço dönemi ve yurtdışı da destekliyor bu durumu zaten...Eğer bandın içine geri dönerse o zaman bile herşey bitmiş sayılmaz...
Kolay değil yüzyılın krizinden çıkıyor piyasalar...
Yorum
-
Geldik bizim aralığaaaaaa...metkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDOW da dirençli bölge 9015-9034 aralığı...Sonrası 9625 e kadar yolu var...Benden söylemesi...
Yorum
-
geçen gün Yiğit bulut 9000 üstünde 2 gün kapanış yapması lazım diyodu..metkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeldik bizim aralığaaaaaa...Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-

Yorum