Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterruber yokmu....
dolar bazlida yeni tepedeyiz...gizli olarak aslinda cikiyorlar....
dolar bazlida....32 868 deyiz...bu yeni tepe...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
pek çok konuda başarılı olmanın sırrıdır bana göreleventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHacı Dimitriye yine soruyorum.O iyi bir trader ve piyasayı inanılmaz güzel koklar..
Catedrale, Kuteroya ve HPY ye sorarım, çünkü teknik analizi çok iyi kullanıyorlar.
Metkona'da sorarım..O hem teknigi iyi kullanır,hem piyasayı bilir..
Daha sayabilirim..
Ben bi insanı önemsiyorsam, boşuna önemsemem..19 yılın tecrübesi boşuna değil.
Bunda ayıp bişey yokki.
Ticarette başarılı olmuş insanlara dikkat ettinizmi hiç..Şöyle bi bakarsınız ve bu adam hiç birşey bilmiyor, nasıl bu kadar zengin olmuş diye düşünürsünüz..en azından o kişinin elemanları öyle düşünür..
Ama bilmezlerki o kişi, herkesin fikrini alır ve son kararı yine kendi verir.
Burda bazan isim zikrediyorum..daha öncede söyledim..
Bazı isim zikretmelerim, burda yazanlara değildir.Trübünleredir..Bu kişilere dikkat edin diye..Onların iyiliği içindir..
Metkon adı gündeme geldi.Kuzu gündeme getirdi..Bende tanıdığım için altını çizdim..umarım faydası olur..
ayrıca ben hep boğa idim..1 nisanda long olarak başladım..ve hala long tarafındayım.arada shortluyom hepsi o.

Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
Aynen.. öyle.. 26000 i aştık..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterruber yokmu....
dolar bazlida yeni tepedeyiz...gizli olarak aslinda cikiyorlar....Az ve Uz
Yorum
-
Yok biliyorum..konu açılmışken..amacımı birkez daha açıklayım dedim..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn leventaslan seni yormuşum dostum,niyetim kötü değil biliyorsun.
yorulmadım..ben 10 parmak yazıyorum.konuşma hızıyla yazarım..
topic ikiye bölününce, aynı gün neden bu tarafta kaldığımın cevabıda çıkmıştır sanırım..https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
benim verdigim vob...ruberin verdigi 100 endesk....adam gizlice cikiyor aslinda....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Şuraya bakın...En yüksek seviyeye...metkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKırmızı kanalın direnci bugünlük 38.750-38.800 civarı görünüyor...Ama yükseldiği için hergün yukarı çıkıyor direnci...
38.500 üstünde tutunabilirse yeniden dener buraları akşama doğru...
Bugünlük bundan yükseği olmaz diye düşünüyorum...Herhalde kanalı yukarı kırmazlar...
Yorum
-
SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdata aslında daha iyi bekleniyordu.......
bu iyi değildir.....
48.900..bir parti daha şort.......
beklentiden iyi geldi....
ama aslında beklenen rakkam daha iyi idi..
beklentiler çok düşük tutuluyor.....yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
Türkiyede VOB un geçmişi nedir ki bir kaç yıllık bir borsapreLUDE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar bişey sormak istiyorum, vob mu imkb yi takip ediyor, imkb mi vob u, yani hangisinin hareketi öncelikli olarak diğerini etkiliyor.
dolayısıyla VOB İMKB siz işlem yapamaz elbette öncelik İMKB de
Yorum
-
-
Spot 49.112 ye geldiğinde, vob yanına gitmedi, aşağıda bekledi dikkat ettinizmi..
vobcular kurt gibi, 49.159 direncini onlarda görüyor..kaç gündür türküsünü söylediğimiz kama direnci.
cin bunlar, cin..
https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-

Yorum