38.8xx beklemeye devam.. güdük bir hareket oldu sabah tepkisi.. daha kuvvetli birşey bekliyorum hala...
Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sayın hpy aynı ricam sizin içinde geçerli lütfen din ince bir konu kalp kırabilir. Doğrusu kişinin Allah ile kendi arasındadır. Herkez herkeze saygı duysun ve bu konu kapansın.hpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBakın efendim dua konusunun tarşılacağı bir ortam değil burası.Sizin de diyanet işlerine bağlı fetva kurumu olduğunuzu düşünmüyorum.İnsanlar mutlulukta sıkıntı da 'Allah' diyerek tepki dile getirir.Getirmeyene benim saygı duyduğum gibi, siz de dua edene saygı duyun lütfen.Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Kardeşim ben bu ortamda dua edene saygı duymam...hpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBakın efendim dua konusunun tarşılacağı bir ortam değil burası.Sizin de diyanet işlerine bağlı fetva kurumu olduğunuzu düşünmüyorum.İnsanlar mutlulukta sıkıntı da 'Allah' diyerek tepki dile getirir.Getirmeyene benim saygı duyduğum gibi, siz de dua edene saygı duyun lütfen.
Bu ortamda dua eden adam takiyyecidir.Menfaatçidir.
Tarihimizde çok örnekleri var.
Bu insanlar zamanında vatanını da satmışlardı.
Başka da bir şey yazmıyorum.
Bu kadar fırsat verdiğiniz için de teşekkür ediyorum.
Yorum
-
.hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAramızda bilen vardır mutlaka,
şu bir kama mıdır? kama ise hedefi neresidir?

...
hemide nasil bi kama....adami direkt cehenneme gonderen turunden...
bizim cadida bu kamalardan cok var....onun kamalari yuzunden...uc kez musalla tasindan kalkip kactim....ataslar icinde yana onu...surum surum surune...kamasi batasica,,,,,,YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kaputu açmışlar bir de aküyü çalmışlar
Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
23.07.2009 13:54:40 IMF UMUTLARI TL'Yİ YÜKSELTİYOR- FT
Financial Times'ın internet sitesinde yer alan haberede, TL'de
son dönemde yaşanan artışlar değerlendirilirken, hükümetin son dönemde
attığı adımların IMF ile anlaşma ihtimalini yükselttiği yorumunda
bulunuldu.
Gazeteye açıklama yapan BNP Paribas'tan Shahin Vallee, "Piyasalarda
uzun süredir IMF ile Türkiye arasında kredi anlaşmasının sonbaharda
imzalanacağı beklentisi bulunuyor" dedi. Vallee, "Her durumda, gelişmekte
olan piyasalara yönelik risk iştahının artmasıyla Türkiye'nin IMF
programına olan ihtiyacı azalıyor" şeklinde konuştu.
Foreks Haber MerkeziEline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
450 altı kritik yer...400 altına girerse tam süper olacak...dünden 48,275 shortlar bekliyor halaÜste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster23.07.2009 13:54:40 IMF UMUTLARI TL'Yİ YÜKSELTİYOR- FT
Financial Times'ın internet sitesinde yer alan haberede, TL'de
son dönemde yaşanan artışlar değerlendirilirken, hükümetin son dönemde
attığı adımların IMF ile anlaşma ihtimalini yükselttiği yorumunda
bulunuldu.
Gazeteye açıklama yapan BNP Paribas'tan Shahin Vallee, "Piyasalarda
uzun süredir IMF ile Türkiye arasında kredi anlaşmasının sonbaharda
imzalanacağı beklentisi bulunuyor" dedi. Vallee, "Her durumda, gelişmekte
olan piyasalara yönelik risk iştahının artmasıyla Türkiye'nin IMF
programına olan ihtiyacı azalıyor" şeklinde konuştu.
Foreks Haber Merkezi
abi parayı geri ödemenin zamanı yaklaşınca doları iki katlamaya başlarlarÜste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
petrolcini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKardeşim ben bu ortamda dua edene saygı duymam...
Bu ortamda dua eden adam takiyyecidir.Menfaatçidir.
Tarihimizde çok örnekleri var.
Bu insanlar zamanında vatanını da satmışlardı.
Başka da bir şey yazmıyorum.
Bu kadar fırsat verdiğiniz için de teşekkür ediyorum.
Ya uzasın diye uğraşıyorsunuz farkındayım ama cevap vermeden geçemiyorum.Kimin takiyyeci olup olmadığına karar verir o kişilerin düşüğncelerini fikirlerini kaale almak zorunda değilsiniz.Ama niyetlerini bilmediğinizden o kişilere bile saygılı olmak durumundasınız.Konuyu daha fazlaca uzatmamak dileğimle.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAramızda bilen vardır mutlaka,
şu bir kama mıdır? kama ise hedefi neresidir?
...
Yaklaşık 1.6330 lar hedefi..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
levent...
ne yaptin lem...maldamisin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum