Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sn.Halojen,
Yazmayı hiç düşünmüyordum. Buradan 3 defadır kovuluyorum.Bu dördüncü olacak. Her defasında laiklik yanlısı yazı yazdığım için kovuldum.
Sizi de çıldırttıklarını üzülerek gördüm.
Lütfen siz gitmeyin...
Bu ortamı ''Allahım bugün daha çok çalıp çırpma nasip eyle'' şeklinde dualar yazıp duran gerizekalılara teslim etmeyin...
Yazılar orada duruyor. Cami mi burası. Burada dua yazmanın mantığı nedir?
Yönetim açıklasın lütfen...
Bu insanlara kefil olanları da kınıyoruz...
Yorum
-
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
petrolcini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Halojen,
Yazmayı hiç düşünmüyordum. Buradan 3 defadır kovuluyorum.Bu dördüncü olacak. Her defasında laiklik yanlısı yazı yazdığım için kovuldum.
Lütfen siz gitmeyin...
Bu ortamı ''Allahım bugün daha çok çalıp çırpma nasip eyle'' şeklinde dualar yazıp duran gerizekalılara teslim etmeyin...
Yahu sizin duayla işiniz yok diye dua edenlere neden dil uzatıyorsunuz anlamadım doğrusu.Şimdiye kadar kimse çalıp çırpmaktan da bahsetmiş değil.Kem söz sahibine aittir desem anlarsınız herhalde.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yorum
-
duruma sağduyulu yaklaşan herkese sonsuz teşekkür ederim... inanın hadisenin bu kadar uzamasına en çok ben üzüldüm... gereksiz yere enerji tüketildi, sinirler yıprandı...petrolcini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Halojen,
Lütfen siz gitmeyin...
ne gerek var... herkesin amacı piyasadan para kazanmak değil mi ? neden kaprislerimizi bir tarafa bırakamıyoruz... bu kadar zor mu objektif davranmak..
sn.simurg eşsiz bir insan... kendisini bir kez daha kutlarım yapıcı tutumundan ötürü,herkesin önünde..piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
Sayın Petrolcini, durumunuzu bilmiyorum ama laikliği sonuna kadar savunan birisiyimdir. Dibine kadar Atatürkçüyümdür. Asla da taviz vermem verdirtmem. Ama forumun ana teması finans piyasaları. Ve dediğiniz kişiler kimse asla onlara kefil olunmaz.petrolcini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Halojen,
Lütfen siz gitmeyin...
Saygı ve sevgilerimle.Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Siz benim duayla işim olmadığını nereden biliyorsunuz?hpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYahu sizin duayla işiniz yok diye dua edenlere neden dil uzatıyorsunuz anlamadım doğrusu.Şimdiye kadar kimse çalıp çırpmaktan da bahsetmiş değil.Kem söz sahibine aittir desem anlarsınız herhalde.
Ben bu ortamda dua edilmesine karşıyım.
Dua etmeyi basitleştirmek, dini yozlaştırmak değilmidir?
Menfaat için dua edilmez....
Köpeğin kandili kutlanır mı?
Köpeğin kandilini kutlayan adam bu forumda kutladı...
Biz de yanlış dedik.
O kadar biliyorsanız siz yazın, köpeğin kandili kutlanır deyin...
Yorum
-
korkup çektiler hemen aşağıyaTIFIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdide 300 de 1300 kadar bekleyen var..beklesinler gelir...bence...
yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..
Yorum
-
Sayın petrolcini lütfen uzatmayalım, işimize bakalım.petrolcini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiz benim duayla işim olmadığını nereden biliyorsunuz?
Menfeat için dua edilmez....Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
lafla dostluk olmaz...canım ciğerim diye binlerce methiye düzseniz ne fayda... icraat olmadıktan sonra..
arkadaşlıktan, candostluğundan bahsedenlerin yaptıkları ortada...
sevgili caty... size de teşekkürü borç bilirim efendim...piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
petrolcini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiz benim duayla işim olmadığını nereden biliyorsunuz?
Menfeat için dua edilmez....
Bakın efendim dua konusunun tarşılacağı bir ortam değil burası.Sizin de diyanet işlerine bağlı fetva kurumu olduğunuzu düşünmüyorum.İnsanlar mutlulukta sıkıntı da 'Allah' diyerek tepki dile getirir.Getirmeyene benim saygı duyduğum gibi, siz de dua edene saygı duyun lütfen.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yorum

Yorum