Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Isparta Valiliği Tesco Kipa Kitle Pazarlama Şirketi'nin Isparta'da alışveriş merkezi kurması için gerekli onayı verdi.
Vali Yardımcısı Zülküf Dağlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde şubeleri olan Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi'nin, Isparta'da alışveriş merkezi kuracağını bildirdi.
Tesco Kipa'nın Deregümü köyü Karaağıl mevkisinde alışveriş merkezi inşaatına başlaması yönündeki talebine valilikçe onay verildiğini kaydeden Dağlı, yatırım onay yazısının şirket yetkililerine bildirildiğini ve önümüzdeki günlerde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.
Sayın Anıl bey hoşgeldiniz.
Son iki siteden beri size soru sormadan sadece izliyordum, lütfen başkalarına cevap vermeyin. Sizi kaybettik sandım. İşimizi yapalım
GSDHO ve DNZYO ile ilgili düşünceleriniz nelerdir acaba? Teşekkürler..
Yorum