Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayın anıl
L grafıklerın kırılması ıle bırcok kagıdın %100 e yakın kar bırakacagından bahsedıyorduk
L nın yatay dırenclerı eskı kanalların alt bandına goturur demıstık
subat ayı
demıstınız
---------------------
selamlar sayın anıl
L grafıklere ornek olarak
vesbe yı de vermıstınız ve su an yatay alt kanal bandına doğru hareket edıyor yanı 2,5 sanırım ?????? halen takıp lıstenızde mı ?
1-2 ay olmuştur tezkere ama Geçmiş olsun. Sivil hayatta başarılar.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
bak yokum dersen ...muhalefet yazılarını beklerım...
amaç muhalefet etmek değil. Katılmadığm hususları tabi ki belirteceğim. Ama, başarılarında da hakkını tabi ki teslim edeceğiz. Kolay gelsin. Bu arada geçmiş olsun. Şampiyon BJK.
Bir katkı yaparak başlayalım. Dikkatimi çeken bir hisse alcatel. 2003 yılının Kasım ve Aralık ayı hareketine bakılsın. Ne kadar benzerlik arzediyor değil mi grafik. Ayriyetten aylıkta macd yukarı kesmiş konumda. Mart ve Nisanda 1.2X lerde dip hareketini tamamladı. 1.45 direnci vardı. Onun üstünde de kapanış yaptı. Artık grafiği senin elinden öper. Ben tespit ederim. Sen çizersin.
amaç muhalefet etmek değil. Katılmadığm hususları tabi ki belirteceğim. Ama, başarılarında da hakkını tabi ki teslim edeceğiz. Kolay gelsin. Bu arada geçmiş olsun. Şampiyon BJK.
Bir katkı yaparak başlayalım. Dikkatimi çeken bir hisse alcatel. 2003 yılının Kasım ve Aralık ayı hareketine bakılsın. Ne kadar benzerlik arzediyor değil mi grafik. Ayriyetten aylıkta macd yukarı kesmiş konumda. Mart ve Nisanda 1.2X lerde dip hareketini tamamladı. 1.45 direnci vardı. Onun üstünde de kapanış yaptı. Artık grafiği senin elinden öper. Ben tespit ederim. Sen çizersin.
senın cızmenı beklerım...
aksam ola hayrola ....fener alır macı....
ınsallah...
farkındaysan alcatelı zamanında ekrana aldık....benı ızlıyorsun bılırsın
Yorum