Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sayın hoş geldin
bu güneş sigorta hakkındaki görüşleriniz nedir
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Sn. anıl sadece meraktan soruyorum bjkas malum daha beklenti sürecinde
yani 2 maçı daha var..
11 direncini geçerse nerelere gidebilir sanırım başka bi direnci yok 11 den sonra
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Sn. anıl sadece meraktan soruyorum bjkas malum daha beklenti sürecinde
yani 2 maçı daha var..
11 direncini geçerse nerelere gidebilir sanırım başka bi direnci yok 11 den sonra
kardeşim nacizane,,bjkas bundan sonra risk büyük,yukarı şansı olsa bile düşüş başladığı anda kimsenin satma şansı olmayacak.2 maçın da bitmesini bence beklemeyecekler satışa geçmek için.
Asla bir hisseyi kovalamayın. Bırakın hisseler sizin istediğiniz fiyata gelsin. Eğer kaçırırsanız da diğerlerine bakarsınız.
Yorum