Bir ben mi kaldım formasyonu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yolu acık olsungursoyser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnıl Bey
GSDHO tavan yaptı ;)
Tavan da alıcı var mı görebilen var mı acaba??
Teşekkürler..
kadıfenın luksu
hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.
ZARALI
Yorum
-
yani takip listenizden çıktı ve beklentiniz kalmadıANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTIRE yı degıstımYASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
-
ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTIRE yı degıstım
Bende
izindeyim.
Dyhol nereye yol alır sence.
Belki göz ucuyla bakmışsındır.
svg.
Yorum
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranıl sivas köftesi yemeye ğeldik.
agzımızı sulandırdın
Benden açıkgöz çıktın bre ort
Önce gelen yermiş köftenin hasını
kolay gelsin Anıl dostumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Kıskandım vallahinur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnan ki içime doğdu.
Hava sıcak bodruma iner dedim.
Ben oradayken gelirse
yemek ısmarlarım.diyordum kendi kendime
Daha zamanım var.;)
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Slm verdin kaçıyorsun, biz köfte yemeye gelmiştik breANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 Hafta kadar yokum
gorusmek uzere...
svg
İyi yolculuklarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
gerı gelmek zorunda kaldımMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSlm verdin kaçıyorsun, biz köfte yemeye gelmiştik bre
İyi yolculuklar
Lubnan ısı cıktı
15 gune kadar gıdebılırım de
ee askerlık bıttıkadıfenın luksu
hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.
ZARALI
Yorum
-
nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende
izindeyim.
Dyhol nereye yol alır sence.
Belki göz ucuyla bakmışsındır.