hocam keyifli bir sohbetti tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..saygılar..
Sistematik Borsa -2-
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Katkın için ben teşekkür ederim. Bendende saygılar.yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam keyifli bir sohbetti tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..saygılar..Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
hocam bu gün tacyo hiç 1,04 düşmediYORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşlangıç Tarihi: 23 Nisan Perşembe 2009
Endeks: 28.956
Cebimizde 400 Birim para var. Amaç aylık %4, Yıllıkta hedef % 75... Bundan sonraki 23 Nisan'da 700 birim paramız olmalı. Şayet iki aylıkta şaşma olursa amacımızın altında kalırsak yorum yasak bana...
Cepteki Birim para 257
tacyo 75 birim para ile alındı. 1,04 maliyetten.
Afmaş 75 birim para ile alındı. 10,90 maliyetten.
toplam birim paramız 407
1,14 yazacaktınız galiba
emekleriniz için teşekürler hocam takipteyiz
Yorum
-
Teşekkürler yusuf79... o kadar olmuş demek. Bayağı olmuş. hedeflerimizden sapmadığımız ve tatsız olaylara şahit olmadığım sürece sessizce de olsa varlığımız devam eder inşallah.yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhabalar hocam,herkese bol kazançlar..topiğinizin 34. sayfasına yazmaktan mutluluk duyuyorum nice 34 lere..Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
afmaş gitmeye istekli filan değil. sadece alımlar geldiğinde satıcılar bastırıyor. Satıcıların satışları biryerde bitecek nereye kadar elinde mal tutacaklar elbet senetleri bitecek...tcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafmaş buün yürümeye niyetli galiba hocam...
Ben tradeleri yazmıyorum buraya yazdığım iki senette tradeler mutlaka yapıyorum. Mesela portföye aldığımdan bu yana bazen günde 2 defa 3 defa,
afmaş 11,20 satış 10,80 alış
tacyo 1,18 satış 1,14 alış yaptım.
Yalnız daha ileri gitme ihtimaline karşılık her zaman yarısıyla yapıyorum. Yani görünen durum az kar yapılmış gibi görünebilir ancak öyle değil. Her senet yazdığımda u-30 haricindeki tüm senetlerde trade yapıyorum.
geçenlerde akenr almıştım. sinyal vermek içinde 3-4 tane haber yapıştırdım o senedi iyi yakalamıştım ancak portföy tablosuna yazmadım katılım olmadığı için. Elimdekilerin yeteceğini düşünüyorum.
Neyse herkese iyi geceler. Görüşmek dileğiyle.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
aldığım tacyo 1,04 maliyetle elimde... Ta 1,04 iken alındığına dair yazıları görmek istiyorsanız bayağı bir sayfa geri gitmeniz gerekir...mert.metin1973 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bu gün tacyo hiç 1,04 düşmedi
1,14 yazacaktınız galiba
emekleriniz için teşekürler hocam takipteyiz
Destek olarak 1,04'ün altına düşmediği sürece sorun yok dedim. Destek konusuda doğru. 1,04 desteği perşembe gününe göre. Bir ara yeni desteğine bakmam gerek.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
acıbadem..... 7,25YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertacyo 1,18 den satıp 1,14 ten yerine koydum ancak bu tür tradeleri yazmıyorum.
ayrıca alıp yazmadığım akenr var zaten. haberleri yapıştırmıştım tutmaya devam ediyorum. Ne zamanki en tepeden %4-5 düşüş kaydederse o zaman satarım.
birde inatla tutmaya devam ettiğim afmaş elimde.
Bunları haricinde senet yok.
listemizde sadece iki senet yazılı ve tradeleri yazmıyorum. afmaş ve tacyo.
çıkmaları için endeksin biraz sarsılması gerek. tacyo 1,20 barajını aşarsa iyi yerlere gelecek. 1,30 satış dedim ama bu satışı yukarı çekme imkanı olacak.
Bu sırada iyi prim beklediğim hisselerB
acıbadem 7,10
afmaş.... 10,90
afyon.....720
bossa....2,17
aslan.....59
akgrt....3,64
arsan....0,93
şuanki fiyatları böyle bir iki hafta içinde %10 kazancı realize düşünülebilir.
Puslu hava ne olacağı belli değil. İlk desteği kırmaları stoploss olarak düşünülebilir.
HERKESE İYİ GECELER.
afmaş..........11,00
afyon...........745
bossa...........2,60
aslan...........57,50
akgrt...........3,72
arsan.........0,91....
bossa verdi vereceğini birgünde allah rahmet eylesin...
almadığım fakat yazdığım hisseler. Taa başından bu yana tacyo da 1,30 hedefinden önce satmam demiştim. Tutmaya devam. Maliyetim 1,04....
afmaşta 13,00 seviyelerini beklemeye devam edeceğim.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
tacyo devam..... 1,17'yi aşağı kırıncaya kadar devam. Tabi bu hafta için. Daha yukarılar çok muhtemel. Maliyetimiz 1,04....Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
Başlangıç Tarihi: 23 Nisan Perşembe 2009
Endeks: 28.956
Cebimizde 400 Birim para var. Amaç aylık %4, Yıllıkta hedef % 75... Bundan sonraki 23 Nisan'da 700 birim paramız olmalı. Şayet iki aylıkta şaşma olursa amacımızın altında kalırsak yorum yasak bana...
Cepteki Birim para 257
tacyo 75 birim para ile alındı. 1,04 maliyetten.
Afmaş 75 birim para ile alındı. 10,90 maliyetten.
toplam birim paramız 407Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
hocam merhaba.
mumkun oldugunca keyborsadaki tum topikleri takip etmeye calisiyorum.
su an yurt disinda calistigim icin surekli takip edemiyorum.
ilgi alaninizdami bilmiyoru mama ihlas icin kisa ve uzun vadede bana yorumda bulunabilriseniz sevinirim.
tesekkurler
Yorum
-
hocam siz yazınca bossa yı almayı düşündümYORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracıbadem..... 7,25
afmaş..........11,00
afyon...........745
bossa...........2,60
aslan...........57,50
akgrt...........3,72
arsan.........0,91....
bossa verdi vereceğini birgünde allah rahmet eylesin...
almadığım fakat yazdığım hisseler. Taa başından bu yana tacyo da 1,30 hedefinden önce satmam demiştim. Tutmaya devam. Maliyetim 1,04....
afmaşta 13,00 seviyelerini beklemeye devam edeceğim.
1.15 yazdım gelmedi nasip deyilmiş bu gün 2,90 gördü
bu alkışlar size

Yorum
Yorum