Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
tesekkurler sn mozkan.
biraz kestirmeci olayim sizce en yararli basarili anlamasi en kolay hangisi
ona yogunlasayim.bircogu hic duymadigim isimler.
gann square tahminen minimum 6 ay tedrisat ister
wolf wave tahminen 1-2 hafta yeterlidir
elliott wave bir ömür sürer, her hatalı sayımınızda suçlu benim deyip tekrar kitaplara dönersiniz
murray math sapıklıktır giriş vardır emme çıkış yoktur
neely river maalesef ne paralı ne de beleş yazılı döküman bulamazsınız, ama elliott wave ve gann biliyorsanız river kendiliğinden çözülür ki buda bi 6 ay sürer
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
gann square tahminen minimum 6 ay tedrisat ister
wolf wave tahminen 1-2 hafta yeterlidir
elliott wave bir ömür sürer, her hatalı sayımınızda suçlu benim deyip tekrar kitaplara dönersiniz
murray math sapıklıktır giriş vardır emme çıkış yoktur neely river maalesef ne paralı ne de beleş yazılı döküman bulamazsınız, ama elliott wave ve gann biliyorsanız river kendiliğinden çözülür ki buda bi 6 ay sürer
neely river beni cekti bilmedigim bir sebebten arastirdim biraz
dokuman hatta surekli bir kaynak buldum.
soyle bir kaynak buldum www.dalgaanalizi.com/img/fms/soylesi.doc
ve bu site var neely ustune analiz yapan hemde turkce kaynak. hazirlayan sn. Meftun Tayan bu kisi bu konuda direk teoriyi gelistirenden egitim almis.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
çift tepe senaryosu iptal oldu fakat düşüş tahminim hala güncel...
31bin stoploss... bu nokta üzeri benim için belirsizdir...
geldigimiz noktada sizin bilginize erisemeyecegimiz icin analiziniz cok onemli.
daha oncede belirtmistim olaylarmi fiati yonlendiriyor yoksa fiat baska bir mekanizma ile calisip yaptigi hareketlere sudan veya gercekten sebepler uyduruyor diye. daha onumuzdeki birde imf var hala.
aslinda bu durum temel analiz icinde ters kuresel bir sebep var dusmek icin domuz gribi seviye 5 olmus 6 de hersey yasaklanacak kuresel karantina durumu. ama hersey gulluk gulistanlik gibi artiyor. cok garip.
simdiye kadar yaptiginiz analizlerde boyle asmalar tasmalar oldumu.
gibi bircok soru var aklimda.(kisisel fikrim ilk oldu sanirim)
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
neely river beni cekti bilmedigim bir sebebten arastirdim biraz
dokuman hatta surekli bir kaynak buldum.
soyle bir kaynak buldum www.dalgaanalizi.com/img/fms/soylesi.doc
ve bu site var neely ustune analiz yapan hemde turkce kaynak. hazirlayan sn. Meftun Tayan bu kisi bu konuda direk teoriyi gelistirenden egitim almis.
river theory hakkında ilgili sitede de bilgi yoktur, su varken teyemmüme gerek var mıdır, original site;
www. neowave.com
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
geldigimiz noktada sizin bilginize erisemeyecegimiz icin analiziniz cok onemli.
daha oncede belirtmistim olaylarmi fiati yonlendiriyor yoksa fiat baska bir mekanizma ile calisip yaptigi hareketlere sudan veya gercekten sebepler uyduruyor diye. daha onumuzdeki birde imf var hala.
aslinda bu durum temel analiz icinde ters kuresel bir sebep var dusmek icin domuz gribi seviye 5 olmus 6 de hersey yasaklanacak kuresel karantina durumu. ama hersey gulluk gulistanlik gibi artiyor. cok garip.
simdiye kadar yaptiginiz analizlerde boyle asmalar tasmalar oldumu.
gibi bircok soru var aklimda.(kisisel fikrim ilk oldu sanirim)
senaryo 29900'e dek çok güzel işledi sn.Dantes... fakat 28071'den bir ralli daha tetiklendi... çift ralli peşpeşe...bu ilk kez karşılaştığım bir durum...6 yıldır..
bu yüzden analiz yapmak çok zor... belirli kritik noktalar verebilirim sadece...
31613...32088...33500.. buralara vereceği tepki önemli olacak
onun dışında elimden fazlaca birşey gelmiyor maalesef ..çok orjinal günler..
ilginç bi durum var.. 2nci ralli ilkinin kalıbında ilerliyorsa 31613 tepe noktası...
düzeltme bölgesini (30700) pas geçerek bu seviyeye kadar gelen endeks tehlike arzetmeye başladı... son 2 rallinin de benzer kalıpta ilerlemesi 31.613'ün önemini bir kat daha artırıyor...
31.532 altı günlük kapanış işi bitirir..tepeyi onaylar....
31.800-32.000'e panik atak olabilir önümüzdeki hafta...
işte son 4 majör tepemiz... hepsi de öğleden sonra...ve günsonu kapanışlarıyla 3/4'ü...
pztesi 31500 altı günlük kapanış olursa perşembe günü de tepe olarak kalabilir... dünün en yükseği de kapanışa doğru gelmişti...16:45
sn halojen fib. time zone gore asagidada gosterdigim gibi henuz zamanlama bitmedigi icin bu son bar beklenemezmiydi. ama hala elimizde extra bir bar kaliyor olusum disi. ne dersiniz.
Yorum