Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
üstteki benzerlikler tekrar işleyecekse,ki öyle tahmin ediyorum, muhtemel hedef aralığı 35.934-36.273... stoploss 36.612...
hedefe gidemeden 32bini kırdığı anda bu senaryo iptal olur...
sabahtan beri bunları düşünüyordum,,,,, ben ce önümüzdeki haftanın özeti budur ya da 15 günün ;)
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
21bin altına gelecek bir düşüş olacaksa, 36.612 kesinlikle geçilmemesi gereken bir noktadır... şayet geçilirse 41bin olasığı gündeme gelecek.. bu durumda da 21bin altı ihtimali çok zayıflar...
sayın halojen bıraz acıklarmısınız ne ye dayanarak bu sonuca ulastınız
döngüler,benzerlikler ve fibonacci.....
geçmiş sayfalarda dayanaklarım bolca doküman eşliğinde mevcuttur sn.ankaralı...
kısa olarak geçmek gerekirse, son 2 majör dibin (20912 ve 22583) bir trendi taşıyabilecek kapasitede olmadığı ve aşağı kırılmaları gerekliliğidir... yeni ve uzun soluklu bir yukarı hareket için...
ayrıca 29896 tepesinde 36 haftalık negatif döngünün sonlandığı ve gelecek 20912 altı diple beraber yeni bir döngüye girileceğini düşünmem de buna etkendir..
mart dibinden 2 ralli tetiklendi.. ilki olması gereken standart ralli, diğeri ise müthiş bir kısa sıkıştırma operasyonu...ralli demeye bin şahit gerek...kurallara uygun gelişmedi... fakat karakter olarak ilkine benziyor.. 36bine son bir balon hareketi yaparsa birebir uyumlu olacak...
mart dibinden 2 ralli tetiklendi.. ilki olması gereken standart ralli, diğeri ise müthiş bir kısa sıkıştırma operasyonu...ralli demeye bin şahit gerek...kurallara uygun gelişmedi... fakat karakter olarak ilkine benziyor.. 36bine son bir balon hareketi yaparsa birebir uyumlu olacak...
çok güzel bir çalışma.....tebrikler sn..halojen....
birebir benim düşüncemle örtüşüyor...belki de ondan çok beğendim..
önümüzdeki günlerde bu grafik çok hatırlanacaktır..........
;)
yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum