Döngüler,Benzerlikler ve Fibonacci

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hilmi
    Yeni Üye
    • 24 Nisan 2009
    • 5

Sn Halojen sizi epeydir üye olmadan takip ediyorum, fakat bugün zorunlu üye oldum, üye olmadan sizi okuyamadım.

Bizlere yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Saygı ve Selamlar...

Yorum

• halojen
      Fibo Trader
      • 20 Mart 2009
      • 0

hilmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sn Halojen sizi epeydir üye olmadan takip ediyorum, fakat bugün zorunlu üye oldum, üye olmadan sizi okuyamadım.

Bizlere yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Saygı ve Selamlar...
      sayın hilmi hoşgeldiniz...
      piyasalar tekerrürden ibarettir..

Yorum

• halojen
        Fibo Trader
        • 20 Mart 2009
        • 0

bugün yaşanan aşırılık hiç güzel değil.... piyasa son tepesini (29.896) geçemezse çok dramatik düşüşler gelebilir...bu durumda 3 şelale görülebilir....

29.896 artık kesinlikle geçilmeli.... şakası yok..vakit de daralıyor...

Yorum

• karınca06
          KASAP
          • 12 Nisan 2009
          • 976

sn halojen grafıkte fıbo oranların yapılış şekli sizce dogrumudur.dogru ıse %50 düzeltme ile 40000 üzeri görülebilirmi.

Yorum

• halojen
            Fibo Trader
            • 20 Mart 2009
            • 0

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sn halojen grafıkte fıbo oranların yapılış şekli sizce dogrumudur.dogru ıse %50 düzeltme ile 40000 üzeri görülebilirmi.
            yeni dip yada en azından düzeltme olmadan 30binlerin geçilmesine ihtimal vermiyorum sn.karınca06... daha sonra işaret ettiğiniz 40bin üzeri hedefi mantıklı geliyor...

Yorum

• Dantes
              Bağımlı
              • 26 Şubat 2009
              • 836

halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              bugün yaşanan aşırılık hiç güzel değil.... piyasa son tepesini (29.896) geçemezse çok dramatik düşüşler gelebilir...bu durumda 3 şelale görülebilir....

29.896 artık kesinlikle geçilmeli.... şakası yok..vakit de daralıyor...
              bu mesaji anlaymadim siz dusecek diyorsunuz analizlerinize gore ama 29896 kesinlikle gecilmeli diyorsunuz. aciklayabilirmisiniz.
              Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
              Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
              Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• halojen
                Fibo Trader
                • 20 Mart 2009
                • 0

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bu mesaji anlaymadim siz dusecek diyorsunuz analizlerinize gore ama 29896 kesinlikle gecilmeli diyorsunuz. aciklayabilirmisiniz.
                29.549 kapanışla geçildi.. bu bir feyk ataksa, sonu kötü biter.. bunu demek istiyorum...

Yorum

• halojen
                  Fibo Trader
                  • 20 Mart 2009
                  • 0

ilerlediğini düşündüğüm benzerlik....

A dibi 28.071'de yapıldı...B tepesi 29.550'ye dek olabilir... sonra iş bitmeli..

şu yapıyı ön sayfalara taşıyalım... 29.896 geçilemez ise güncelliğini koruyacak...

Yorum

• halojen
                    Fibo Trader
                    • 20 Mart 2009
                    • 0

üstteki benzerliklerde ralli tepesi ile B tepesi neredeyse çift tepe formu oluşturdu...
                    ekim 2007 sonrası harekette çift şelale var... kasım 2007 ve ocak 2008...
                    mayıs 2008 sonrası da benzer gelişti...mayıs ve haziran ayında çift perdeli düşüş yaşadık....

öyleyse yukarda belirttiğim ilk 3 dalgalı düşüş hareketi final dip getirmeyecek...ve 2nci ve son bir şelale daha oluşacak..
                    akabinde ayı trendinin bitme ihtimali yüksektir...

Yorum

• marko
                      Yasaklı
                      • 05 Nisan 2009
                      • 581

Üstteki grafiğe bakıyorum, dönüp dönüp te bakacağım sanırım...

Yorum

• halojen
                        Fibo Trader
                        • 20 Mart 2009
                        • 0

yaklaşık 1.5 sene önceki analizim... zamanında dalga konusu olmuştu.. şimdilerde hedef için son bir aşağı hamlesi kaldı.....

Yorum

• Dantes
                          Bağımlı
                          • 26 Şubat 2009
                          • 836

yaklaşık 1.5 sene önceki analizim... zamanında dalga konusu olmuştu.. şimdilerde hedef için son bir aşağı hamlesi kaldı.....

hemen hemen ayni zamanlarda bende bu cok buyuk birsey demistim saygideger olmayan ismi buyuk kendi kucuk broker sozde ve geriden arkadaslarima ama onlar beni yaniltilar borsalar dalga hareketi yapar iner cikar diye. evet dalga ama bu asagiya dogru buyuk bir dalga. su anki teknik bilgimden cok uzak sizin bilginizin ise yanindan bile gecemeyecek durumda oldugum icin onlarin bilgisiyle hareket edip dalgaya -yaptigim temel analizi yoksayarak- biraktim kendimi geldigim nokta % 90 sermaye erimesi.
                          Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
                          Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                          Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• karınca06
                            KASAP
                            • 12 Nisan 2009
                            • 976

haftalık bazda 30 endeks son üç düşüş dönemi kırmızı 23.6 sevıyesınden dönmüş yeni dip görmüş yeşil 23.6 yı kırabılmış cok hızlı 1 haftada 38.2 ye gıtmış dönüşü yenı dıp olmuş şimdi bu hafta önemli mavi düşüşün 23.6 seviyesi 30000 sınırındayız burayı kırabılırse 38.2 46000 i görmesi gerekir
                            bu ortamda oraya gıtmesı mumkun olmadığını ve bu sevıyeden dönerek yenı bır dıp yapacagını düşünüyorum.30000 üzeri iki hafta kapanısta bızı 46000 e götürür düşüncesındeyım.
                            sn halojen grafıkteki işaretlemeler sizce dogrumudur.

Yorum

• halojen
                              Fibo Trader
                              • 20 Mart 2009
                              • 0

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

haftalık bazda 30 endeks son üç düşüş dönemi kırmızı 23.6 sevıyesınden dönmüş yeni dip görmüş yeşil 23.6 yı kırabılmış cok hızlı 1 haftada 38.2 ye gıtmış dönüşü yenı dıp olmuş şimdi bu hafta önemli mavi düşüşün 23.6 seviyesi 30000 sınırındayız burayı kırabılırse 38.2 46000 i görmesi gerekir
                              bu ortamda oraya gıtmesı mumkun olmadığını ve bu sevıyeden dönerek yenı bır dıp yapacagını düşünüyorum.30000 üzeri iki hafta kapanısta bızı 46000 e götürür düşüncesındeyım.
                              sn halojen grafıkteki işaretlemeler sizce dogrumudur.
                              evet mantıklı.... 30bin her açıdan kritik... işaret ettiğiniz fibo 23.6 geri alışı.. ralli tepe noktası.. kasım dibinden başlayan formasyonun hedefi... ve düşen trend üst bandı.. 30binde çakıştı.. geçilirse çok şey değişir... geçemezse de epey aşağı yolu olur...

Yorum

• halojen
                                Fibo Trader
                                • 20 Mart 2009
                                • 0

bu döngü tamamlanmak üzere....

ayrıca sık sık vermeye çalıştığım üstteki döngü grafiğinde de 36 haftalık sürecin 29.896'da sonlanması ilginç....

30bin tamam yada devam noktası..ancak düzeltme/şelale olmaksızın burayı geçmesi mucizelere bağlı...

piyasalarda hiçbirşey rastlantısal değildir...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information