20.000 altını görürüz sanırım. o kadar yüksekten düşülürse okkalı dibleri görebliriz. Yatay piyasa da ise uzun vadeli (>5 yıl) hisse senedine girilir. 1 yıl yatay piyasada mal toplanır. Emeklilik için süper bir ikramiyemiz olur inşlh...
Döngüler,Benzerlikler ve Fibonacci
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
21bin altı ihtimali çok yüksek... ideali 18-19binde uzun vadeli bir dip...bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20.000 altını görürüz sanırım. o kadar yüksekten düşülürse okkalı dibleri görebliriz. Yatay piyasa da ise uzun vadeli (>5 yıl) hisse senedine girilir. 1 yıl yatay piyasada mal toplanır. Emeklilik için süper bir ikramiyemiz olur inşlh...
bu düşüş sürecinden sonra birşeyler değişmezse, ne kadar tepki gelirse gelsin, 11 yıllık yükselen kanalın aşağı kırılma ihtimali bile var uzun vadede... ne yazıkki..
piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
bence böyle bir ihtimal yok sn.ozbek 1, yani 36.600 üzeri için nedenim yok.. diplerimiz zayıf aşağıda...ozbek1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn halojen
kimi arkadaşlarda eylüle dek süper yukseliş beklemekteler, siz şelale beklemektesiniz. yudesel olarak super yukseliş sizce % kaç olasılık dahilindedir.
çıkabilir tabi yine de... 30bini nasıl yukarı kırdıysa... fakat bu takdirde tüm zamanların en kötü çöküşlerinden birine şahit olabiliriz...
uzun vade için en sağlıklısı 36.600 yukarı geçilmeden yeni diplere yönelmektir... bana göre tabii..piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu an oradayız zaten.. korkarım 3 şelale bizi bekler... önceki kadar sert olacak mı bakalım..
eylüle dek uzak durmalı piyasalardan..
veya eylülden sonra uzak durmalı....
sn.halojen bana göre eylülden sonra yıkılacak piyasalar...
farklı varyantlar farklı düşünceler var..ama daha önce konuştuğumuz
üzere eylül den sonrası asıl düşüş olacak bana göre...
yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
çizilebilecek en bol düşen kanal çizgisinin de üzerindeyiz... hemde 22500lerden gelen tek parça atakla... bu önemli...

ya aşırı güçlüyüz.. ya aşırı zayıf... arası yok..
bu hafta hedef banda vereceği tepkiden anlarız niyeti...piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
normalde bunun güce işaret etmesi gerekir...halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçizilebilecek en bol düşen kanal çizgisinin de üzerindeyiz... hemde 22500lerden gelen tek parça atakla... bu önemli...
fakat 20912 ve 22583 dipleri bunu teyid etmiyor... boğa diplerinden farklı görüntüdeler..
strateji doğrultusunda izlemeye devam edeceğiz...piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
sn.seren 1, sizin projeksiyonunuza göre bana en mantıklı gelen kırmızı yol...SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterveya eylülden sonra uzak durmalı....
sn.halojen bana göre eylülden sonra yıkılacak piyasalar...
farklı varyantlar farklı düşünceler var..ama daha önce konuştuğumuz
üzere eylül den sonrası asıl düşüş olacak bana göre...

kırmızı hapı mı yutacak, yoksa maviyi mi
Yorum
-
hedef banda girdik.. artık bundan sonra stoploss (36.612) takip edeceğim..halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergidişat, senaryo için umut verici...
takoz üst bandının geçtiği nokta ilginç... 35.967 ...
Yorum
-
stoploss'a azami dikkat ederek kısa pozisyonları ertesi güne taşıdık...
az da olsa, tepe oluşumunun cuma gününe dek sürme ihtimali var...
uzun bir düşüş olacak.. bol tepkili.. nihai hedef 21bin altındadır..
kalıplar netleştikçe tekrar yorumlarız...
bol şanslar..piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
wala sn. halojenhalojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstoploss'a azami dikkat ederek kısa pozisyonları ertesi güne taşıdık...
az da olsa, tepe oluşumunun cuma gününe dek sürme ihtimali var...
uzun bir düşüş olacak.. bol tepkili.. nihai hedef 21bin altındadır..
kalıplar netleştikçe tekrar yorumlarız...
bol şanslar..
verdiginiz hedefteki fk oranının 5 in altında oldugunu vede orlara bir daha gelmenin heryerden dolar fışkıran bir ortamda nasıl bir mucize olacağını, siz herkesten iyi anlarsınız bence. bırakın 20 bini bence 35 in altın a bile inmesi acaip zor.
hangi gelişmeler uzerine gelebilir sizce bu rakmalra?
Yorum
-
58bin tepesinde lehman batmışmıydı...cd01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterwala sn. halojen
verdiginiz hedefteki fk oranının 5 in altında oldugunu vede orlara bir daha gelmenin heryerden dolar fışkıran bir ortamda nasıl bir mucize olacağını, siz herkesten iyi anlarsınız bence. bırakın 20 bini bence 35 in altın a bile inmesi acaip zor.
hangi gelişmeler uzerine gelebilir sizce bu rakmalra?
yada şöyle diyelim..
2007 zirvesinde hangi gelişmeler 21bine gelecek bir düşüşü haber verdi...piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
Siz ve sizin gibi değerli analistler düşüşü öngörmüştü ama, hemde yıkıcı bir düşüşün geleceğini ...halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster58bin tepesinde lehman batmışmıydı...
yada şöyle diyelim..
2007 zirvesinde hangi gelişmeler 21bine gelecek bir düşüşü haber verdi...
Tecrübe dedikleri olsa gerek buda.
EW böyle bişey işte, okuyabilene ...
Ben okuyamıyorum.
Yorum
Yorum