RIHTIM Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Borsa Kazanı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bir onbin puan kadar yakinizdir!RIHTIM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın pazer sadece teknikle yorumlamak yanlış sonuçlar doğurabilir. Dibe yakınız bu kesin. Ama ne kadar yakınız.
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
elbette, ben zaten suandaki seviye ile dibe ne kadar uzagiz sorusuna cevap vermistim sadece.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın nunu siz benden de zalimimişşiniz.gel o 10000 puanlık marjı iki sefer de yapmaların da anlaşalım ki,kalpten gidenler olmasın.sindire,sindire,iyi geceler.
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Malum siteden 2 sene yasaklandım....
Öteki malum siteden de yasaklandım........
Birine Kuzu birine Serenler in abileri sebep oldu....
Umarım burada kimsenin abisi vs. yoktur.......
Artık buradan daha yoğun yazacağım.......
Burayı takip eden arkadaşlar
hisse net dekilere burada yazdığımı haber verebilirlerse sevinirim....
Yatırım tavsiyesi değildir......
Yorum
-
hoş geldinizPazer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu saaten sonra
zorlama ile yükselişi engellenmiş
yükselişe niyetli hisseler üzerinde durulmalı...
Nerede o hisseler.....?
Var mı gören bilen....?

arar bulur,görürüz
hadi başlayalım
fazlada zor değil aslında..hepsi uyur vaziyette iken çok daha zordu..en azından yüksek havada nefes almaya başlayanlar olduğundan,kalanlardan aramak zaman kazandıracak..
başarılar dilerim..Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
demin nasıl yazdım da nasıl hangi tuşa bastım anlamadım böyle bir yazıyı göndermişimPazer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu ne yahu

backspace tuşu ilemi oldu ne oldu
Yorum
-
vesbe - vestl ;Pazer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVESBE gözüme kestirdim gibi......
Yükseliş devam ederse ümitliyim bundan.....

her ikiside benimde gözümde ama artık sıkmaya başladılar pazer
Yorum
-
Sayın Pazer,
Yorumlarınıza devam edin lütfen. Bizler sizi devamlı takip ediyoruz. Ara sıra grafilki yorumlar yaparsanız dahada memnun oluruz.
Saygılarımla
Yorum
Yorum