Eğer Forex te işlem yapıp ustalşırsanız, VOB acaip kolay geliyor. Grafikleri okumak çok kolaylaşıyor. VOB a girecek arkadaşlar önce Forex te idman yapıp, VOB a girerlerse daha kazanclı çıkarlar kanımca.. Forex,piyasaların Formula 1 ' dir...
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsdchf Eurusd sımdıden 80 pıps kar yazdılar, bızmkısı de -50 zarar yazdı daha hala beklıyorum, ne gıcık bır parıteymıs,
Yonden emın olmasam adamı terse cevırırler.
Bızım vob gıbı...
Ustam seninki USD JPY midir?
Özlü söz : Ustam seslendi uzaktan oğlum al takımları..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
Yorum
-
GBPUSD short beklıyorum...lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUstam seninki USD JPY midir?
Özlü söz : Ustam seslendi uzaktan oğlum al takımları..
Yorum
-
UsdChf Long +58 Pips
UsdJpy Short/Tut +1
EurUsd Short +55
GbpUsd Short -50
Bu saat 9 00 tespitleri üzerine 6 saat sonra fikir yürütelim.. 3 paritede USD LONG ...Sadece USD/JPY de usd beklentisi SHORT...Bu durumda GBP/USD SHORT ununda para kazandırması gerekiyor..
Saat 9.05 de aynı anda 4 pariteyede işlem yapsak ne olurmuş ?
+ 64 pips
Özlü söz. The boss is not always right but he is always the bosskimseye etmem sikayet aglarim ben halime
Yorum
-
lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsdChf Long +58 Pips
UsdJpy Short/Tut +1
EurUsd Short +55
GbpUsd Short -50
Bu saat 9 00 tespitleri üzerine 6 saat sonra fikir yürütelim.. 3 paritede USD LONG ...Sadece USD/JPY de usd beklentisi SHORT...Bu durumda GBP/USD SHORT ununda para kazandırması gerekiyor..
Saat 9.05 de aynı anda 4 pariteyede işlem yapsak ne olurmuş ?
+ 64 pips
Özlü söz. The boss is not always right but he is always the boss
sende haklısın da dınleyen kım, yumurtalar hep tek sepette...
Yorum
-
mesela vob birebir fdow ile hareket ederken mesela ben alinca yada satinca birden takip etmekten vazgeciyor ters tarafa gidiyor. fdow bakarakda alip satmiyorum ama kismet isi neden o donemde tersine gidiyor anlamiyorum. yumurta sepet hepsi curuk is kismet isi.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Vakit geçince anlaşılıyorki EUR/GBP SHORT lamak en iyisi imiş..Burda ciddi bir ders var... aslında bu tablo gbp usd nin artmasına imkan görünmeyen bir tablo..gbp/usd DE SHORTUM Mantığı sabahki tespitlere gayet uyumlu..peki bu meret neden artar.. Çare nedir?Çare 1) bölünmek Çare2)girdiğin terso giderse diğerine dönmek ..İkincisi uygulaması zor bir yöntem..diğerlerinden en çok kazandırana girsen bir türlü girmesen başkla türlü..Çare3) hepsine gir ..kazandırmayandan çık kazandırana dön..işte bu en iyisi ..teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersende haklısın da dınleyen kım, yumurtalar hep tek sepette...
Özlü söz Borsada insanın yapısına en uygunsuz olanı en çok başarı getirenidir..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
Yorum
-
Aslında teknık konusursak bu normal,Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesela vob birebir fdow ile hareket ederken mesela ben alinca yada satinca birden takip etmekten vazgeciyor ters tarafa gidiyor. fdow bakarakda alip satmiyorum ama kismet isi neden o donemde tersine gidiyor anlamiyorum. yumurta sepet hepsi curuk is kismet isi.
Dıyelımkı short dedıgımız an hepsı asırı alımda..
2 sı asırı alımdan asırı satıma gıtmıs, dıgerı cıkar gıbı yaparak tekrar asırı alıma gırmıs, ama teknık olarak, asırı satıma esek gıbı gıdecek.
Belkı de bu sefer o asırı satıma gıderken, dıgerlerı gerı donecek...
Netıcede poz short ıse, shorttur.
Sımdı kazandırmaz, aksam21 de kazandırır, ama kazandırır.
Tesbıh alın benım gıbı...
Yorum
-
wewerr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar risk yönetimi,çeşitlendir ve portfoy yönetimi hakkında yardımcı olabilecek var mı??şimdiden teşekkürlerr..yarın azıcık menkul kıymet sınavım varda

ebook bolumunde ustadin ekledigi bu konuda sayisiz kitap var.
senin icin derya deniz bir yer...Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
Yorum