Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • teo
    Demirbaş
    • 03 Mart 2009
    • 3712

NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu sevgili teo, ne hizli bir tradermissin sen. usd'jpy'leri ne zaman shorta cevirdin de tutmaya basladin?.
    Gece 3:00 da 10 pips karı alarak cıktım,zaten short degılmıydı Nunu,

Tepkıye bır sey olmadı.

Aynı saatte GBPUSD yı shortladım... 1.4843 den,

Su an zarar da beklıyorum....

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

Nunu'nun baska topık acmasına hayır, gerekırse bende bundan boyle onun sınyallerını aynen verecegım, tepkı falan yazmam, yeter kı Nunu bır yere gıtmesın.

Yorum

• Dantes
        Bağımlı
        • 26 Şubat 2009
        • 836

bilgi kisi kimdir?
        dun ongordugu, bugun olmayinca yarin soyleyen kisidir
        diye bir yazi okudum gecen.
        birde israrla benim footer notumda da yazdigi gibi gordugu degilde inandigi uzerinde inatlasmak hele foreks de ciddi zarar yaptirir. ustadin tarzi bence cok yerinde inatlasma oyunu degil para kazanmaya calisiyoruz neticede.
        Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• NUNU
          HAS AYU
          • 28 Şubat 2009
          • 130

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Nunu'nun baska topık acmasına hayır, gerekırse bende bundan boyle onun sınyallerını aynen verecegım, tepkı falan yazmam, yeter kı Nunu bır yere gıtmesın.
          sagolasin teo. valla bugun cadiya ozelden de sordum, takiliyorum ama kalp kirmiyim, sen daha iyi taniyorsun diye. istedigin gibi takilabilirsin dedi..
          ama su saatler iste. maalesef uykum geldi. sn.lafola gozunuz aydin, uyumaya gidiyorum..
          Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

Sımdı ıkı turlu trade sekıl vardır.

Her ıkısının artıları ve eksılerı vardır.

Bırıncı yontem klasık ındıkator , ongoru vs. ıle trend donene kadar oturmak

Ikıncı ıse tepkıye oynamak...

Bunlardan hangısı dogru...

Elbette para kazandıran..

Trendde oturdugunuzda hep su rısk vardır.

Bellı bır kar yaparsınız, sonra bır kısmını verırsınız, belkı de pat cıkarsınız.

Muhtemelen en tepelerden alır en dıplerden satarsınız.

Tepkı ıse dıplerı ve tepelerı yaklamaya calısır.

netıcede dogru olan para kazanandır.

Cok ugrastım ama mutlak para kazandıran bır sey bulamadım.

Her yontem bazı durumlarda dogru...

Ama hem yazlık hem kıslık lastık su ana kadar yok.

Bulunurmu, bulunabılır. Bulunursa acıklanırmı.Acıklanabılır.

Pıyasalar degısık tavırlar sergılerler, her zaman calısan bır gun bakarsınız calısmaz..

Gerıye ne kalır, yavas yavas erıyen para...

Sevgıler...

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              . istedigin gibi takilabilirsin dedi...

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

UsdChf ve EurUsd gıbısı yok, yıne dandık kagıda takıldık,

Bu ıkı kagıt muthıs volarıtelı davranıyor...Eskıden GBP yapardı, sımdı o da mıymıntılastı...

Yorum

• bgungor68
                  ....................
                  • 06 Aralık 2007
                  • 809

NZDUSD her yerde tek geçerim. Bundan daha oynak bir parite bulamazsınız.. Bu paritede insan dogru pozda iken bile kaybettigini zannediyor..

Yorum

• Dantes
                    Bağımlı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sımdı ıkı turlu trade sekıl vardır.

Her ıkısının artıları ve eksılerı vardır.

Bırıncı yontem klasık ındıkator , ongoru vs. ıle trend donene kadar oturmak

Ikıncı ıse tepkıye oynamak...

Bunlardan hangısı dogru...

Elbette para kazandıran..

Trendde oturdugunuzda hep su rısk vardır.

Bellı bır kar yaparsınız, sonra bır kısmını verırsınız, belkı de pat cıkarsınız.

Muhtemelen en tepelerden alır en dıplerden satarsınız.

Tepkı ıse dıplerı ve tepelerı yaklamaya calısır.

netıcede dogru olan para kazanandır.

Cok ugrastım ama mutlak para kazandıran bır sey bulamadım.

Her yontem bazı durumlarda dogru...

Ama hem yazlık hem kıslık lastık su ana kadar yok.

Bulunurmu, bulunabılır. Bulunursa acıklanırmı.Acıklanabılır.

Pıyasalar degısık tavırlar sergılerler, her zaman calısan bır gun bakarsınız calısmaz..

Gerıye ne kalır, yavas yavas erıyen para...

Sevgıler...
                    tesekkurler ustad ne kadar dogru bir yazi. cozum olarak ben buna iskender tarzi bir cevap vereyim her ikisininde karisimi olamazmi hep dip hem trend tep tepe. dip diye dusundugunuz yerde alinir eger trend teyidi olursa devam edilir gibi cok basit bir yontem uzerinde calisiyorum.bu daha iyisi olana dek hem kislik hem yazlik lastiktir bence.disleri iyi olan lasitk kisinda idare eder.
                    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• bgungor68
                      ....................
                      • 06 Aralık 2007
                      • 809

Benim çözümüm Volaite üzerine, Volaite düşükse Trend vardır, Yüksekse Trend yoktur. Muhtemelen yeni trend başlangıcıdır. Piyasa durumları , Swing,trend, güç kaybetme,swing... sonsuz bir döngü...

Yorum

• Dantes
                        Bağımlı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 836

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Benim çözümüm Volaite üzerine, Volaite düşükse Trend vardır, Yüksekse Trend yoktur. Muhtemelen yeni trend başlangıcıdır. Piyasa durumları , Swing,trend, güç kaybetme,swing... sonsuz bir döngü...
                        ama volatility uzerine guzel gosteren mesela adxte trend varken onun dusuk oldugu birsey bulamadim pratik olarak.

Yorum

• Dantes
                          Bağımlı
                          • 26 Şubat 2009
                          • 836

aslinda en guzeli robot biliyormusunuz dogru kurallari bulsak bile kendim icin soyluyorum ust uste iki kere uygulayamiyorum aslinda market hep swing yapiyor trend bile olsa periodu buyutup bakin oyle. iste swingin hangi bacaginda isem sanki hep oyle devam edecek gibi gelen verilere yok canim diyince swingin obur bacagi kaciyor. birde hep girdigim bacak sorunlu oluyor yada az karli bir de gec yada erken girmissen o bacaga vay haline.

Yorum

• bgungor68
                            ....................
                            • 06 Aralık 2007
                            • 809

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            aslinda en guzeli robot biliyormusunuz dogru kurallari bulsak bile kendim icin soyluyorum ust uste iki kere uygulayamiyorum aslinda market hep swing yapiyor trend bile olsa periodu buyutup bakin oyle. iste swingin hangi bacaginda isem sanki hep oyle devam edecek gibi gelen verilere yok canim diyince swingin obur bacagi kaciyor. birde hep girdigim bacak sorunlu oluyor yada az karli bir de gec yada erken girmissen o bacaga vay haline.
                            Forexte Robot süper olur. çünkü duygusuzca verdigin kurala göre hareket ediyor. Olaki VOB ta boyle bir şey yaparlar. MQL4 tabanlı bir uygulama, hah işte o zaman parayı koyacak yer bulamayız. Forex bence robot arenası, insan beyni burda iflas ediyor. Saat gece 2 olmus biz poz kolluyoruz. Bunu robot yapsa daha güzel olur. bizde rahat rahat uyruz.

Yorum

• bgungor68
                              ....................
                              • 06 Aralık 2007
                              • 809

Aradğımız mükemmel Forex broker özelliği 1. Lisanslı olcak. 2.Pips aralıgı küçük olcak. 3.( en önemlisi bizim için), MQL4 tabanlı ve Scirpt enabled sistem olcak.
                              4. Depositosu az olcak. 5.işlemlerde komisyon almıcak.

işte mukemmel Forex broker özellikleri..

Yorum

• bgungor68
                                ....................
                                • 06 Aralık 2007
                                • 809

İddaa ediyorum ki, TEo sistemi(LinReg) scripte izin veren bir ssitemde olcak, gunde en az 100 pip parite başına garanti ederim... Elin Yabancı adamları böyle iş yapıyor. Bizde manuel koşturunca, robotlar bizi çarpıyor. bir yerden sonra insana Bıkkınlık geliyor. POz taşıma ağırlaşıyor.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information