Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Dantes
    Bağımlı
    • 26 Şubat 2009
    • 836

NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 1.4606'ya kadar dusus gosteriyor. herneyse, ben sizin saat kacta aldiginizi gosteren bir yazi gormedim, gozumden kacmis olabilir. birkac pips'in onemi yoktur, onemli olan kisa-orta vade trendin ucundan yakalayabilmektir..
    iste dun konustugumuz konulara ek olarak bir bu konu var bunuda tartismaya acsak iyi olur. her araci kurum kendi datasini uretiyor cogu fake
    tr de malum banka ile ilgili cok sey okudum. disarda da boyle cok kurum var hatta bunlara puna vermisler. olmayan fiatlara geriletip stoplari patlatiyorlar paralari cebe atiyorlar sizin araci kim bilmiyorum ama. cunku bu kurumlar kisisel herseyi biliyorlar.

sizi bir senorya bir araci kuruma para yatirdiniz ekranini indirip acitiniz kiriterlerinize uydu diye aldiniz. stopu da yazip bekliyorsunuz ama bakiyorsunuz hep forexde olurya uzun bir geri bar ile stopunuz patliyor zarar yaziyorsunuz sonra yukari gidiyor.(cevrim ici oynandigi icin stop target araci kurum biliyor buna gore bizlere oyun oynuyorlar bilmem anlatabildinmi? bunu sizinki boyle demiyorum bu ornekte benimki boyle birazdan grafik ekleyecegim bakin lutfen.
    Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• lafola
      Tecrübeli
      • 01 Mart 2009
      • 191

usd/chf tekrar ala gecmistir.
      Bak söylemedi deme..Orda hoplayıp zıplayıp yok sisteme al geldi yok şuna sat geldi diye yazılar yazıyorsun..Şimdi gelir ağamız ...seni sistem manyağı yapar haa..

Ne demişler Aziz Nesine göz altında iken (Başkomiser): Ulan bu memlekete kominizm lazımsa onuda biz yaparız dememişlerimi hı ?(kıssadan hisse . bu topiğe sistem lazımsa onuda ....)
      kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
      titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
      perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

Yorum

• Dantes
        Bağımlı
        • 26 Şubat 2009
        • 836

matriks verisi ile ms de gosterim saat 3 buyuk dusus olmus ama yabanci araci kurumun mt4 unde hicbir dusus yok benim lehime durum ama farka bakin.
        gbp/usd 30 dk. HANGISI DOGRU soylerseniz.araci kuruma yazacagim bu konuyu.

Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• NUNU
          HAS AYU
          • 28 Şubat 2009
          • 130

sn.dantes, bu durumu en iyi yine s.nlafola ya da sn.teo aciklayacaktir. ilginc gercekten.
          Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• lafola
            Tecrübeli
            • 01 Mart 2009
            • 191

Hem Netinvestte, hemde Matrixte aynı görünüyor Low :1,4605 görmüş..

Yorum

• NUNU
              HAS AYU
              • 28 Şubat 2009
              • 130

usd/chf tekrar satta. tamam bu son..

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

usd/chf sata gecti. euro/dolar ala gecti...

USD/CHF ye yenı mı geldı sat, bizede al gelır herhalde bırazdan hehehe,

Yorum

• lafola
                  Tecrübeli
                  • 01 Mart 2009
                  • 191

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  USD/CHF ye yenı mı geldı sat, bizede al gelır herhalde bırazdan hehehe,

Ustam neredesin sen ..Nunu isimli yavru ayıcık bizi zehirliyor..Beynimizi yıkayacak senin yokluğunu fırsat bilip..

Yorum

• NUNU
                    HAS AYU
                    • 28 Şubat 2009
                    • 130

fspx'e de 846.75'den alis yazar, 838'e stop koyar, uyumaya giderim..

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

Extreme tradıng dokumanını yenı yenı anlamaya basladım.

Yuksek volarıty aslında band hareketının basladıgını gosterır.

Yanı volarıty yuksek ıse ve ust bandda ısek artık cıkmak gerektıgını soyler,

Bız cıktıktan sonra 40-50 pıps daha gıdebılır ama asıl olan burada cıkıp karı almak lazım.

BU dokumanda eger volarıte yuksek ve wıllıams da 85 uzerınde ıse karı al cık dıyor,

Volarıte de trend olusmaz, band hareketı baslar.

Yorum

• Dantes
                        Bağımlı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 836

fspx'e de 846.75'den alis yazar, 838'e stop koyar, uyumaya giderim..
                        ben de bunu tersini yapiyorum fsp de.848.55 sattim. tabi bu terminal dogru gosteriyorsa tabi sanal.

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

Buna gore USDCHF ve USDGBP den karı alıp cıkmak gerekır, Volarıte dusunce yenıden usdchf short, dıgerı longlanabılır.

Bu sekılde kar gerı verılmemıs olur.

Volarıty Kabaca High-Low farkının acılmasıdır. Bu da band hareketını getırır.Ust band alt band...

Yorum

• NUNU
                            HAS AYU
                            • 28 Şubat 2009
                            • 130

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ben de bunu tersini yapiyorum fsp de.848.55 sattim. tabi bu terminal dogru gosteriyorsa tabi sanal.
                            sonu 55 ile bitemez. bir tuhaflik var. spotuna bakiyor olmalisiniz diyecegim ama spotta acilmadi daha.
                            848.50-848.75-849.00 seklinde devam etmesi lazim.

Yorum

• NUNU
                              HAS AYU
                              • 28 Şubat 2009
                              • 130

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Buna gore USDCHF ve USDGBP den karı alıp cıkmak gerekır, Volarıte dusunce yenıden usdchf short, dıgerı longlanabılır.

Bu sekılde kar gerı verılmemıs olur.

Volarıty Kabaca High-Low farkının acılmasıdır. Bu da band hareketını getırır.Ust band alt band...
                              siz usd/chf'den satta degil miydiniz gecen haftadan beri? ne zaman kara gectiniz?.

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

Volariteyi atr ratio ile olcebılırız.Sıfır ustu volarıte var, sıfır altı volarıte yok demektır.

Volarıtenın oldugu yerde williams % R ,85 uzerınde ıse karı alıp cıkıyoruz, ters poz acmak yok.

Bunun matrıks kodunu daha once gondermıstım.metatrade kodu da ektedır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information