Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • lafola
    Tecrübeli
    • 01 Mart 2009
    • 191

Bir küçük bilgi daha vereyim..Ancak bu yazdığım ABD de yaşayan forum arkadaşlarımız tarafından onaylanmadan doğru olarak kabul etmeyiniz..(benim bilgilerim kabataslak..)
    Paranızı NFA üyesi bir kuruluşa yolladığınızda paranız TAKASBANKA gider..aracı kurumun yaptığı sadece GERÇEKTEN ARACILIKTIR..Para aracı kurumun cebine hiç girmez ..Sizin şahsınıza ait bir hesaptadır..VE ANCAK VE ANCAK SADECE SİZİN ADINIZA VERECEĞİNİZ BİR BANKA HESABINA YOLLANABİLİR ...İşte bu nedenle para hiç bir risk altında değildir..Umarım bu sistemi TR dede yapmayı akıl ederler IMKB için...Bu yöntem aracı kurumun elinden para unsurunu almıştır...Yinede iyi ingilizceye sahip arkadaşların konu hakkındaki görüşlerini söylemeden yazdığımı doğru olarak kabul etmeyiniz..
    kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
    titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
    perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

MetaStock code for fixed-percentage trailing stop from "Using Initial And Trailing Stops" by Sylvain Vervoort

Here, I calculate the maximum allowed loss based on a fixed percentage of the closing price.
      Fixed-percentage trailing stop for MetaStock{SVE_Stop_Trail%_Date: Fixed percentage trailing stop from date}InpMonth:=Input("Month",1,12,1);InpDay:=Input ("Day",1,31,1);InpYear:=Input("Year",1800,2050,200 9);LongShort:=Input("1=Long or 2=Short? ",1,2,1);InitStop:=Input("Initial Stop Price",0.1,10000,10);Perc:=Input("Trailing Stop Percentage",1,30,12);Loss:=C*Perc/100;Entry:= InpYear=Year() AND InpMonth=Month() AND InpDay=DayOfMonth();StopLong:=ExtFml("AdvancedStop .StopLong", Entry,InitStop,0,C-Loss,0,0,0,0);StopShort:=ExtFml("AdvancedStop.Stop Short",Entry,Initstop,0,C+Loss,0,0,0,0);Trail:=If( LongShort=1,Stoplong,Stopshort);Trail--Sylvain Vervoort

Yorum

• lafola
        Tecrübeli
        • 01 Mart 2009
        • 191

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Yok Hocam benım kendıme hayrım yok, sadece öğrenmeye çalışıyorum.

Usta olan önce zararını çıkarır.

Bir yanlış ifadeyi düzeltmem gerekiyor..
        Büyük usta (dünya çapındaki büyük satranç oyunları için kullanılır) lafı elbetteki topiğimizdeki tüm arkadaşlar tarafından kabul görmekte ...

Bizlerin bildiği, sizin unuttuklarınıza bile ulaşamaz...(elbette sözümüz Cati den dışarı)

Yorum

• CATEDRAL
          TATLI CADI
          • 26 Şubat 2009
          • 897

lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          büyük usta (dünya çapındaki büyük satranç oyunları için kullanılır) lafı elbetteki topiğimizdeki tüm arkadaşlar tarafından kabul görmekte ...

Bizlerin bildiği, sizin unuttuklarınıza bile ulaşamaz...(elbette sözümüz cati den dışarı)
          Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• Dantes
            Bağımlı
            • 26 Şubat 2009
            • 836

Yazdığınızın 3. maddesinde hatanız var..Aracı kurumun yaptığı tek doğru işlem budur yazdıklarınız arasında ...
            Örneğin euro/dolar longladığınızda euro satın alırsınız dolar satarsınız aynı oranda...Günün koşullarında euro faizi fazla olduğu için size her gün için faiz ödenir.
            Aracı kurum olarak mutlaka CFTC, NFA üyesi olan bir kuruluş bulunmalıdır..Elbette Teo nun işlem yaptığı kurumda TR de işlem yapılabilecek en ciddi risksiz kuruluştur..(aralıkların yüksek olması gibi bir dezavantaja sahip )
            1900 lü yılların başlarında ABD deki bucket shopların bir benzeri gibi çalışmakta ne yazıkki kurumlar... (Bu kuruluşlarda oyuncular dükkan sahibine karşı oynarlarmış)
            Zaten yazdığınız diğer maddeleri Büyük usta Teo gayet güzel izah etmiş..
            sn lafola tesekkurler ama ben faiz alan ve faiz veren bir sirketin demosunu kullaniyorum onda boyle alinca faiz aliyorsun bazi kalemlerde mesela ws30 satinca fazi veriyorsun. benim bu sorulari sormamdaki amac bir olumlu tartisma yaratip cogu kimsenin takip edip bende trade edeyip noktasinda bir suru araci kuruma yem olmamalari icin bir farkindalik olusturmak ustadlarin fikirlerini almak icindi. aslinda bunun dogru kurum olmaz ise kumardan beter bir sey oldugunu yani kazanmanin kazansaniz da mumkun olmadigini gostermek icindi.
            Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
            Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
            Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• bgungor68
              ....................
              • 06 Aralık 2007
              • 809

Robotların çoğu scalping yapıyor. 5-10 pip gördümü çıkıyor pozdan. İşlem basit, Bir tane Robot prg. alıyorsunuz. Run ediyorsunuz. akşam REsult ta bakıyorsunuz. Sonrada diğer arakadaşlarınza Robotunuzu gösterip hava atıyorsunuz.Ki boyle bir olaya tanık olmuşlugum vardır..

Yorum

• bgungor68
                ....................
                • 06 Aralık 2007
                • 809

Adam (Yabancı) bana laptopunu açıp Robotunu gosterdi METATRADER tabanlı idi. İstedigi PAriteleri seçiyor ve robotu işletiyor. Sonrası robota kalmış. Gıpta ile baktım. Biz 20 saat ekrana kilitleniyoruz.

Yorum

• Dantes
                  Bağımlı
                  • 26 Şubat 2009
                  • 836

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Adam (Yabancı) bana laptopunu açıp Robotunu gosterdi METATRADER tabanlı idi. İstedigi PAriteleri seçiyor ve robotu işletiyor. Sonrası robota kalmış. Gıpta ile baktım. Biz 20 saat ekrana kilitleniyoruz.
                  olayi cozen kisiler var bunlar gecen yazmistim makineye hic elini surmeden bir ayda 10 bini 100 bin yapmislar onayli islemlerle ben de gordum. hem gunluk (gunluk grafige gore gunici degil )oynayarak tek paritede. bunlar sir ama bir suru ise yaramaz sistem bedava
                  Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                  Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• bgungor68
                    ....................
                    • 06 Aralık 2007
                    • 809

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    olayi cozen kisiler var bunlar gecen yazmistim makineye hic elini surmeden bir ayda 10 bini 100 bin yapmislar onayli islemlerle ben de gordum. hem gunluk (gunluk grafige gore gunici degil )oynayarak tek paritede. bunlar sir ama bir suru ise yaramaz sistem bedava
                    Forex teki sistem çok sinyal üretiyor. Aslında 1 pips spreada ve scripte izin veren firma olsa, sopt lossu a 10 pipse çekip, 15 pipde kar alıp çıkarttınmı pozdan günde tek pariteden 15-20 pip çıkartablirsin. hemde otomatik. aracı kurumlar scripte izin veren Metatrader kullanan platformları verseler, IMKBden daha çok para yapablirler. binlerce müşterileri olur. Robot piyasası olusur. Burda benim robot senin robotu döver tartışmaları olurdu ne güzel...

Yorum

• bgungor68
                      ....................
                      • 06 Aralık 2007
                      • 809

Firma gercekten broker değilse, Robot karşısında şansının olmadıgını biliyor. Neden izin versinki? bile bile lades olmak istemiyor.

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

Extreme trading ile ilgili makale, scan edilmiş hali

[hide] http://rapidshare.com/files/22044068...arner.pdf.html [/hide]

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

Macd nin sinyallerinin zarar ettirdiği konusunda test sonuçlarını içeren bir makale S&C sayısından...

Scan edilmiş hali...

[hide] http://rapidshare.com/files/22048774...Donie.pdf.html [/hide]

Yorum

• NUNU
                            HAS AYU
                            • 28 Şubat 2009
                            • 130

Bir küçük bilgi daha vereyim..Ancak bu yazdığım ABD de yaşayan forum arkadaşlarımız tarafından onaylanmadan doğru olarak kabul etmeyiniz..(benim bilgilerim kabataslak..)
                            Paranızı NFA üyesi bir kuruluşa yolladığınızda paranız TAKASBANKA gider..aracı kurumun yaptığı sadece GERÇEKTEN ARACILIKTIR..Para aracı kurumun cebine hiç girmez ..Sizin şahsınıza ait bir hesaptadır..VE ANCAK VE ANCAK SADECE SİZİN ADINIZA VERECEĞİNİZ BİR BANKA HESABINA YOLLANABİLİR ...İşte bu nedenle para hiç bir risk altında değildir..Umarım bu sistemi TR dede yapmayı akıl ederler IMKB için...Bu yöntem aracı kurumun elinden para unsurunu almıştır...Yinede iyi ingilizceye sahip arkadaşların konu hakkındaki görüşlerini söylemeden yazdığımı doğru olarak kabul etmeyiniz..
                            verdiginiz bilgi dogru sn.lafola. ama Turkiye'de de bu sekilde islemiyor mu? sadece onceden belirttiginiz sizin isminize acilmis tek bir hesaba havale yapilabiliyor.
                            Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• lafola
                              Tecrübeli
                              • 01 Mart 2009
                              • 191

NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              verdiginiz bilgi dogru sn.lafola. ama Turkiye'de de bu sekilde islemiyor mu? sadece onceden belirttiginiz sizin isminize acilmis tek bir hesaba havale yapilabiliyor.
                              Maalesef bu böyle değil TR de ...IMKB de senet işlemi yaparken paranız aracı kurumun bünyesindedir..Yani kurum sizin paranızla , Hawai de yaşamının geri kalan kısmını geçirebilir...VOB da ise emin değilim ancak oradada paranız aracı kurum tasarrufundadır..Halbuki NFA kontrolundaki bir aracı kurum sizin paranızı TAKASBANKtan ÇEKEMEZ...sadece ve sadece sizin isminiz olan bir banka hesabına aktarılmasını takasbanktan talep edebilir..(Paranın tamamını komisyon olarak çekmek herhalde dikkat çekeceğinden yapılamıyordur)

Yorum

• Dantes
                                Bağımlı
                                • 26 Şubat 2009
                                • 836

NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sn nunu sn lafola sanirim forex sistemi icinde boyle olsa diyor. senet olayi evet zaten boyle

Yorum

Working...
                                X

Debug Information