usd/chf daha yeni iyi bir dususe hazirlaniyor.
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-
İsviçre MB dolar alıp frank satmış ..Parasının değer kaybetmesini istiyormuş..Kaynakl CNBC-EDantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd/chf daha yeni iyi bir dususe hazirlaniyor.kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
Yorum
-
Baybars tan dolar yorumu
DOLARIN BAL AYI BITMISTIR...
>
>
> Biliyorsunuz, uzun süredir, PARITE çoktandir 1.30 altinda kaldi , fakat
> bu durum sürmiyebilir .....
>
> Parite yi , su an ,etkileyen 3 faktör var :
>
> 1/ INGILITERE nin iflas etmesi korkusu
>
> 2/ABD nin astronomik dis borcu...
>
> 3/ Dolar güvenli liman olarak kulaniliyor....
>
> bide 4 üncü bir faktör (oda teknik) : "deleveraging" fenomen yüzünden,
> (yani hedge fonlarin satis yapinca dolara yöneliyor müsterilerin parasini
> tekrar ödemek için)...
>
> Ama su an dolar çok sisti ve dolarin in bal ayi bitmistir : su an
> brokerler INGILITERE nin durumdan ne kadar korkuluyorsa bile, ABD is borcu
> korkutmaya basladi (bu sabah Çin açiklamalari bu yönde) ve bu yüzden
> parite tekrar 1.40 hareketine hazirlaniyor gibi...
>kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
Yorum
-
evet dogru olabilir ama simdiki degerleri bile daha bilmiyoruz ve kullanamiyoruz acikcasi. birde hepimizde farkli cikiyor.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterParitelerde avrupa,amerika seanslarını açılış saatlerindeki değerlere dikkat ederek gunde 2 defa tgusa deger girmenin daha mantıklı oldgunu dusunuyorum.
ustada sormak lazim bizde mp deki gibi iki bar girmek daha mantikli olur bence.olaisligi yukseltmek icin malum vob dunyanin en zor borsasi.Last edited by Dantes; 13 Mart 2009, 10:51.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
fdow 7250 gecemez direnc,
eger gecerse baska birsey baslarBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Fdow u bilememde dow bu gece ya yatayda aynı kapatır.. Yada düşer diye düşünüyorum.. 7250 ler denense dahi benim indikatörlere göre o seviyelerde dayanamaz..Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfdow 7250 gecemez direnc,
eger gecerse baska birsey baslarYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Müsadenizle bu yazinizi seans odasina alintilayacagim... Altina kücük bior yorum ekleyerek...Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfdow 7250 gecemez direnc,
eger gecerse baska birsey baslar
Yorum
-
gurur duyarim.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMüsadenizle bu yazinizi seans odasina alintilayacagim... Altina kücük bior yorum ekleyerek...
destegide yazin 6832 orta vadede burasi buda kirilirsa kalici olarak yine baska birsey baslar.
bunlar trend cizgileri oldugu icin duz degil egri o yuzde zamana bagli artiyor azaliyor.Last edited by Dantes; 13 Mart 2009, 11:35.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
hazirlik tamam ...artik dusus baslayabilir usd/chf de. durum uygun sert yada yavas onu bilmiyorum.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd/chf daha yeni iyi bir dususe hazirlaniyor.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Sey.... ben farkli bir durum icin alintilamak istemistim..Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergurur duyarim.
destegide yazin 6832 orta vadede burasi buda kirilirsa kalici olarak yine baska birsey baslar.
Ama itiraf etmek gerekirse özellikle seans odasinda gün ici bizim endeks dow ve dax icin ve hatta USD icin destek ve direnclerin yazilmasini bekleyen cok kisi oldugunu tahmin ediyorum....
KY tedirgindir her zaman... Ve her daim kendisine bir yol gösteren ister....
Yorum
-
Bakalım Sistemmi yoksa İsviçre MB mi işi biliyor?bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.Dantes, CHF te Short poz aldık. hayırlısı. sisteme gore harekete devam..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
Yorum
Yorum