Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • SEREN I
    KAMYON ŞOFÖRÜ
    • 25 Şubat 2009
    • 0

28400..altına giderse market swing olmayabilir....28400..altında stop......
    yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• SEREN I
      KAMYON ŞOFÖRÜ
      • 25 Şubat 2009
      • 0

28400..en düşük olarak kalmalı ..en azından 30..dak...
      pivot 29025.......spot 30 pivot...29425......
      yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• SEREN I
        KAMYON ŞOFÖRÜ
        • 25 Şubat 2009
        • 0

28500......tekrar long.......stop 28400.altı.....

Yorum

• SEREN I
          KAMYON ŞOFÖRÜ
          • 25 Şubat 2009
          • 0

Pivot.....28950.....

Spot Pivot....29300....

Yorum

• SEREN I
            KAMYON ŞOFÖRÜ
            • 25 Şubat 2009
            • 0

aşırı satım bölgesindeyiz...market doğru ise...ayrıca pozitif uyumsuzluk var.......

Yorum

• Dantes
              Bağımlı
              • 26 Şubat 2009
              • 836

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              aşırı satım bölgesindeyiz...market doğru ise...ayrıca pozitif uyumsuzluk var.......
              hemde her periodda ve ob ye gore.bence gostere gostere cikmayip sert bir cikis yapacaklar eger cikis olursa yoksa yilan olurlar cok yediler cunku.

bu nedir biliyormusunuz dun yuzunu gordugum py nin öcüdür cunku dusmek istedi az daha ona onune binlerce kontrat yigarak engel oldular. oda bu sabah öcünü almis oldu.halbuki 200 puan dusup alda kapatip bugun alim yapacakti. kizdirdilar hissediyorum.

birde dun naralari hatirlayin sanki abd ekonomisi duzluge cikmis gibi yaptilar 50 dolarda citi 1 dolara dusup 1.40 cikinca. hep satis icin palavralar yine yediler. onceki gunku ob fdow icin 0.84 idi. iste ne oldu erittiler. bunlar onun yansimasi ayrica.herseye bir bahane buluyorya yorumcular.
              Last edited by Dantes; 12 Mart 2009, 11:50.
              Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
              Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
              Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• bikmisbroker
                BaBo
                • 27 Şubat 2009
                • 1009

Bugun icin konusursak;
                28.300-28.400 un altini beklemiyorum.

Anlamadigim dunki hesaplamalara gore "swing market" cikan rakamlarin bugunki piyasa sartlarinda pek de "swing market" olmadiginin anlasilmasi ile neticelenmesidir.
                29.250 acilis en dusuk 28.400 simdilik gorulen rakamlar.
                Belli ki bu rakamlar bugunki extreme rakamlar olarak kalacak ve biz muhtemelen 29.000 ler civarinda bir yerden gunu kapatacagiz.

Eger boyle olursa....

Simdi bu noktada soru su;
                Bugunki piyasa "swing market" midir?

Yorum

• Dantes
                  Bağımlı
                  • 26 Şubat 2009
                  • 836

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Bugun icin konusursak;
                  28.300-28.400 un altini beklemiyorum.

Anlamadigim dunki hesaplamalara gore "swing market" cikan rakamlarin bugunki piyasa sartlarinda pek de "swing market" olmadiginin anlasilmasi ile neticelenmesidir.
                  29.250 acilis en dusuk 28.400 simdilik gorulen rakamlar.
                  Belli ki bu rakamlar bugunki extreme rakamlar olarak kalacak ve biz muhtemelen 29.000 ler civarinda bir yerden gunu kapatacagiz.

Eger boyle olursa....

Simdi bu noktada soru su;
                  Bugunki piyasa "swing market" midir?
                  dgoru ama bunun cevabi yukarida.yazdim sizde az once.
                  birde bu yontem aklimdaki cogu niyenin cevabini veriyor

28150 ila 29000 arasinda kalir.

volume kipirdamiyor o hareketlenmeden bir yere gidemeyiz.dustugu yerde duruyor.
                  Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                  Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Dantes
                    Bağımlı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 836

sn gungor paritelerde 30 dklikta ob .3 altinda veya terside olsa gunluk takip bir kac kez al-satta para kazandiriyor yada beklenildigi gibi o gun olay gerceklesiyor hic alsata gerek kalmiyor.ama buradan fazla kazandirdigi bir gercek hic kapanmamasi boyle baslangiclarla insanin elini kolunu baglamiyor en azindan.

Yorum

• bgungor68
                      ....................
                      • 06 Aralık 2007
                      • 809

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      sn gungor paritelerde 30 dklikta ob .3 altinda veya terside olsa gunluk takip bir kac kez al-satta para kazandiriyor yada beklenildigi gibi o gun olay gerceklesiyor hic alsata gerek kalmiyor.ama buradan fazla kazandirdigi bir gercek hic kapanmamasi boyle baslangiclarla insanin elini kolunu baglamiyor en azindan.
                      Cok haklısınız sn.dantes, aynı paraya, aynı strese (ki vobdaki gibi değil), daha fazla kazanabiliyorsunuz. sisteme daha uygun hareket ediyor. Kontrol bizde. PY yok en azından. Adamın parası var düdüğü öttürüyor..

Yorum

• bgungor68
                        ....................
                        • 06 Aralık 2007
                        • 809

MP grafiginde, vob30 da 28570 ten 8 tick aşağıya kadar düşebilmiş. swing markette en fazla 16 tick gideblir ki burlar alım için uygun. Fiyat kendini yukarı atmak isteyecektir.28,700 ustu , yukarı gider.

Yorum

• bgungor68
                          ....................
                          • 06 Aralık 2007
                          • 809

Sn.Dantes, TGUS ta 09:00 barı yerine ilk 1 saateki degerleri girsek nasıl olur sizce? ben bu sistem denemeye başladım.

Yorum

• Dantes
                            Bağımlı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 836

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sn.Dantes, TGUS ta 09:00 barı yerine ilk 1 saateki degerleri girsek nasıl olur sizce? ben bu sistem denemeye başladım.
                            ben iki ayri tutuyorum aslinda bir original iki dinamik her yarim saati ustune ekliyorum ayni mp gibi.boylelikle %60 kusurluk oran yukseliyor.
                            ne dersin guzelmi.
                            ama Ustadin bu deger farkliliklarini gidermesi iyi olur hepimizde ayri cikiyor bir de hangi degerle ne yapabiliriz. kendisi eksik seyler var hala diyor onlarida bilmek ne degistirir degistirmez bilinmez.

Yorum

• bgungor68
                              ....................
                              • 06 Aralık 2007
                              • 809

Swing piyasada , düşüşte alabilmek için çelik gibi sinir gerekiyor. 28,100 kadar geri çekilme olablir.16 tick. ondan sonrası asırı satıma girer ki su durumda bile 30dakkalıklarda asırı satımda, yalan olur o fiyatlar.

Yorum

• bgungor68
                                ....................
                                • 06 Aralık 2007
                                • 809

Ustad daha sistemin 1/3 unu anlatmadı sanırım. Biz sadece OB ye gore dalıyoruz işlemlere. Diger bilgilerinde bir anlamı olmalı. ben Voality çok dikkat ediyorum. endekste fiyat düşüyor fakat Voal. yerlerde surunuyor. bunun bir anlamı vardır. Voal. yoksa kazancta yok..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information