Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vallahı bır daha gerı gelecek gıbı , longların kapanması lazım artık...Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereur/gbp bir haftadir gerceklesen dusus durdu yukselis olurmu?
Yorum
-
43900 cook guclu destek geciyor al sana destek bunlarin hepsi palavra ellerini sallaya sallaya gectiler.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster43900 cook guclu destek geciyor al sana destek bunlarin hepsi palavra ellerini sallaya sallaya gectiler.
FSP bende yukselıs artık bıttı dıyor.. Keycafeye grafıgı attım...
Yorum
-
grafigi goremedim ama yorumunuz varteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFSP bende yukselıs artık bıttı dıyor.. Keycafeye grafıgı attım...
tamam gordum bende ekledim hic yazmiyordum oraya artik.
bende 4 gun once 40 binler konusulurken 44-45 dedim grafik cizdim ama poz aldinmi yok.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
tebrik ederim svg nunu.NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.3648'de kismet der, stop olurum. 1.3730'a kadar cikarsa bakacagim tekrar.
1.3670'e direniyor simdi.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
-
sizi de tebrik ederim gercekten.herkes havalanmisti cikiyor derken siz tam tersini dediniz. su breakout etkili sanirim daha oncede oldumu boyle.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFSP bende yukselıs artık bıttı dıyor.. Keycafeye grafıgı attım...Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
super svg nunu bize nasil trade ettiginize dair biraz aciklama yaparsaniz feyz aliriz her iki tespitte oncekiler gibi cok iyi idi.NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.3810'dan verdim. goruntuyu sevmedim. yolu acik olsun simdilik.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
birsey yaptigim yok aslinda svg.dantes, desteklere bakiyorum sadece. bu arada biraz onceki sinyaller stop oldu. izlemedeyim.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersuper svg nunu bize nasil trade ettiginize dair biraz aciklama yaparsaniz feyz aliriz her iki tespitte oncekiler gibi cok iyi idi.Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum

Yorum