Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Dantes
    Bağımlı
    • 26 Şubat 2009
    • 836

sadece 1 saattemi alim satim bilgisi veriyor bu sistem
    Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

Audusd taze short

Yorum

• NUNU
        HAS AYU
        • 28 Şubat 2009
        • 130

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bence korelasyon calisirsa tam tersi olacak.hadi bakalim
        sevgili dantes, korelasyon ile neyi kastettiginizi anlamadim. 1.3630 cok saglam bir seviye idi. tunelden once son istasyon ile kastim da zaten cikistan once o seviyenin tekrar denenecegi varsayimima dayaniyordu..
        Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sn teo sistemi bir dosya paylaşım sitesinden aldım nasıl çalıştığı hakkında bir döküman yok. nasıl çalıştığını tahmin ettiğim için böyle bir dökümana da ihtiyaç duymadım. şablon içerisinde rsı başarılı buldum 30 ve 5 dakıkalık lara bakarak ilk izlenimlerim iyi çalışıyor

Sayın yakup, gözünü sevdiğim , hiç olacak işmi dediğin,

Dokuman yok, bilgi yok, paylasım sıtesınde duruyor, ne oldu bellı degıl,

Gozle baktım bsarılı demek mumkun degıl, sız sakın bu sıstemı adam akllı test etmeden , 1 dolarlık ıslem bıle yapmayın.

Trade ısı oyun degıldır, Herseyınız kaybedersınız,

evınıze gece sokaktan buldugunuz bırısını yatırmak gıbı bır sey...

Yorum

• Dantes
            Bağımlı
            • 26 Şubat 2009
            • 836

NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sevgili dantes, korelasyon ile neyi kastettiginizi anlamadim. 1.3630 cok saglam bir seviye idi. tunelden once son istasyon ile kastim da zaten cikistan once o seviyenin tekrar denenecegi varsayimima dayaniyordu..
            svg nunu korelasyon dow-parite(eur/usd) kastettim dowun dusecegini dusunuyorum ilk dusus oldu ama sata girmeden bir tepki verdi. seviyeniz cok saglam ama hakkini vermek lazim.eur/dolar bugun icin eksige gecerken vazgecti. bakalim sonrasinda ne olacak.
            Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
            Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• NUNU
              HAS AYU
              • 28 Şubat 2009
              • 130

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              svg nunu korelasyon dow-parite(eur/usd) kastettim dowun dusecegini dusunuyorum ilk dusus oldu ama sata girmeden bir tepki verdi. seviyeniz cok saglam ama hakkini vermek lazim.eur/dolar bugun icin eksige gecerken vazgecti. bakalim sonrasinda ne olacak.
              1.3648'de kismet der, stop olurum. 1.3730'a kadar cikarsa bakacagim tekrar.
              1.3670'e direniyor simdi.
              Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• Dantes
                Bağımlı
                • 26 Şubat 2009
                • 836

evet ustad hakli sn celik sizi paylasim icin demoralize etmis olmayalim biz sizin dostununuz dost aci soyler. bende buraya hergun 10 tane sistem yigarim ama bakiyorum olmuyor kendi icimde deniyorum iyi yonlerini bulup bir daha deniyorum olmuyor gibi.bence sanal sistemde birkac alim satim yapin sistemi denemek icin harfiyen. yada ea si var ise system testerda deneyin. gercek islem icin cok test lazim. sevgiler.

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

EurUSd su an pek dusecek gıbı durmuyor, ılerleyen barlarda degısırmı bılemem...

Yorum

• Dantes
                    Bağımlı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 836

haber yorum

Jim Rogers'a göre kurlarını zayıflatmak için merkez bankaları para
                    basarak büyük devlet müdahalesi görüntüsü yarattığından gelecek kriz
                    kurlarda olacak.

CNBC'de katıldığı programda Rogers, "Gelecek krizin kur piyasalarında
                    olacağını düşünüyorum ve o sırada ne yapacağımı bulmaya çalışıyorum"
                    dedi.

Gelecekteki problemlere direnç göstereceğini düşündüğü içn Rogers
                    Japon Yeni aldığını fakat hiçbir kurda kısa pozisyonu olmadğını ve
                    artık yen de almadığını belirtti..

"Zirve yapmış olabilirse de dolarda kesinlikle açık pozisyonum yok.
                    Yeni de sonsuza kadar tutmayı düşünmüyorum çünkü Japonya'yı bekleyen
                    büyük problemler var." diyen Rogers merkez bankalarının yarattığı para
                    sebebiyle yükselen borsaların yeni bir dip yapabileceğini, bu yüzden
                    kurların piyasadaki her şeyden daha güvenli görünebileceğini
                    söyledi...

Rogers, "Eğer haklı çıkarsam gelecek 10-20 yılda büyük kur problemleri
                    olacak" dedi ve "Hükümetler birçok kuru çökertmek için ellerinden
                    geleni yapıyor... İnsanların bunu anlaması gerek.. Eğer şimdi
                    anlamazlarsa zor yoldan anlayacaklar" diye ekledi..

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
                    Grup mesajlarının 3. ŞAHISLARA gönderilirken aşağıdaki grup alıntısının çıkarılmamasını önemle rica ederiz.

Bu mesajı bu gruba üye olduğunuz için aldınız: Google Grupları "PARATREND" grubu.
                    Bu gruba posta göndermek için , mail atın : PARATREND@googlegroups.com
                    Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin:
                    PARATREND+unsubscribe@googlegroups.com
                    Daha fazla seçenek için,
                    http://groups.google.com/group/PARATREND?hl=tr adresinde bu grubu ziyaret edin

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

Audusd stop, ve long

Yorum

• yakupcelik
                        Yeni üye
                        • 16 Mart 2009
                        • 25

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sayın yakup, gözünü sevdiğim , hiç olacak işmi dediğin,

Dokuman yok, bilgi yok, paylasım sıtesınde duruyor, ne oldu bellı degıl,

Gozle baktım bsarılı demek mumkun degıl, sız sakın bu sıstemı adam akllı test etmeden , 1 dolarlık ıslem bıle yapmayın.

Trade ısı oyun degıldır, Herseyınız kaybedersınız,

evınıze gece sokaktan buldugunuz bırısını yatırmak gıbı bır sey...
                        I want to share this indicator breakout from panca eagle and i test that profitable, but you can use this my strategy to open Buy or Sell That syst...

üzüldüm, üzüldüm ve kırıldım şimdi bu yazıya nasıl bir cevap yazmamı beklersin sn. teo
                        yazarken arkadaşlara iyilik olsun diye yazdım belki birşeyler paylaşabiliriz diye yazdım sitenin bir tanesinde 300 dolara satılıyor diye link vermekten itina ettim. (En azından emeği geçenlere saygısızlık etmemek adına)

Ayrıca bu forumdaki hiç bir arkadaşın da her gönderilen sisteme balıklama atlayıp gerçek hesaplarında kullanacaklarını kesinlikle düşünmüyorum.

Rsi başarılı bulduğumu yazdım 30 ve 5 dakıkalıkta (aynı anda) 55 üzerinde en az 10 hareketin 8-9 unda başarılı olduğu için özellikle rsı yazdım. seni önceki forumdan da çok sıkı takip ediyordum ve hakkınızda şu ana kadar fevkalede çok iyi şeyler düşünüyordum. Tamamen çok iyi niyetle yaptığım bir şeyin karşılığını teşekkür olmasa bile daha nazik bir uslüp olmasını beklerdim. Maalesef ki üzgünüm.

sn. teo yukardaki linkte nasıl çalıştığı hakkında bir açıklama yapılmış. saygılar

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

http://forum.mql4.com/18644

üzüldüm, üzüldüm ve kırıldım şimdi bu yazıya nasıl bir cevap yazmamı beklersin sn. teo
                          yazarken arkadaşlara iyilik olsun diye yazdım belki birşeyler paylaşabiliriz diye yazdım sitenin bir tanesinde 300 dolara satılıyor diye link vermekten itina ettim. (En azından emeği geçenlere saygısızlık etmemek adına)

Ayrıca bu forumdaki hiç bir arkadaşın da her gönderilen sisteme balıklama atlayıp gerçek hesaplarında kullanacaklarını kesinlikle düşünmüyorum.

Rsi başarılı bulduğumu yazdım 30 ve 5 dakıkalıkta (aynı anda) 55 üzerinde en az 10 hareketin 8-9 unda başarılı olduğu için özellikle rsı yazdım. seni önceki forumdan da çok sıkı takip ediyordum ve hakkınızda şu ana kadar fevkalede çok iyi şeyler düşünüyordum. Tamamen çok iyi niyetle yaptığım bir şeyin karşılığını teşekkür olmasa bile daha nazik bir uslüp olmasını beklerdim. Maalesef ki üzgünüm.

sn. teo yukardaki linkte nasıl çalıştığı hakkında bir açıklama yapılmış. saygılar

ben sızı sevdıgım ve dusundugum ıcın yazdım, sız nıye olumsuz dusundunuz,

Kusura bakamayın...

Yorum

• bgungor68
                            ....................
                            • 06 Aralık 2007
                            • 809

sn.Yakupcelik lütfen kırılmayınız. Svg. Teo dogru bildigini direkt söyler. Tamamıyla iyi niyetiyle söyler. Ogrendiklerini paylaşmasını çok sever. Karşılık filan beklemez. Düşülen hatalara bir daha başkalırnın da tekrar düşmemesini istedigi için oyle yazmıstır. Sn.Teo iyi insandır.

Yorum

• Dantes
                              Bağımlı
                              • 26 Şubat 2009
                              • 836

http://forum.mql4.com/18644

bunu teo degil baskasida yazsa icinde samimilikten baska birsey yok bosuna uzulmeyin ben bunu tahmin ederek sn teonun hemen altina yazmistim. paylasima devam.bende 200-300 dolarlik ea lari test ettim hatta birlikte ettik burada amac biz yaniltmak isteyenleri ayiklamak yoksa adam 12000 dolarada satiyor bes para etmez. bilmem anlatabiliyormuyum.

Yorum

• Dantes
                                Bağımlı
                                • 26 Şubat 2009
                                • 836

eur/gbp bir haftadir gerceklesen dusus durdu yukselis olurmu?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information