sadece 1 saattemi alim satim bilgisi veriyor bu sistem
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-
sevgili dantes, korelasyon ile neyi kastettiginizi anlamadim. 1.3630 cok saglam bir seviye idi. tunelden once son istasyon ile kastim da zaten cikistan once o seviyenin tekrar denenecegi varsayimima dayaniyordu.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence korelasyon calisirsa tam tersi olacak.hadi bakalim
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn teo sistemi bir dosya paylaşım sitesinden aldım nasıl çalıştığı hakkında bir döküman yok. nasıl çalıştığını tahmin ettiğim için böyle bir dökümana da ihtiyaç duymadım. şablon içerisinde rsı başarılı buldum 30 ve 5 dakıkalık lara bakarak ilk izlenimlerim iyi çalışıyor
Sayın yakup, gözünü sevdiğim , hiç olacak işmi dediğin,
Dokuman yok, bilgi yok, paylasım sıtesınde duruyor, ne oldu bellı degıl,
Gozle baktım bsarılı demek mumkun degıl, sız sakın bu sıstemı adam akllı test etmeden , 1 dolarlık ıslem bıle yapmayın.
Trade ısı oyun degıldır, Herseyınız kaybedersınız,
evınıze gece sokaktan buldugunuz bırısını yatırmak gıbı bır sey...
Yorum
-
svg nunu korelasyon dow-parite(eur/usd) kastettim dowun dusecegini dusunuyorum ilk dusus oldu ama sata girmeden bir tepki verdi. seviyeniz cok saglam ama hakkini vermek lazim.eur/dolar bugun icin eksige gecerken vazgecti. bakalim sonrasinda ne olacak.NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili dantes, korelasyon ile neyi kastettiginizi anlamadim. 1.3630 cok saglam bir seviye idi. tunelden once son istasyon ile kastim da zaten cikistan once o seviyenin tekrar denenecegi varsayimima dayaniyordu.
.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
1.3648'de kismet der, stop olurum. 1.3730'a kadar cikarsa bakacagim tekrar.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersvg nunu korelasyon dow-parite(eur/usd) kastettim dowun dusecegini dusunuyorum ilk dusus oldu ama sata girmeden bir tepki verdi. seviyeniz cok saglam ama hakkini vermek lazim.eur/dolar bugun icin eksige gecerken vazgecti. bakalim sonrasinda ne olacak.
1.3670'e direniyor simdi.Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
evet ustad hakli sn celik sizi paylasim icin demoralize etmis olmayalim biz sizin dostununuz dost aci soyler. bende buraya hergun 10 tane sistem yigarim ama bakiyorum olmuyor kendi icimde deniyorum iyi yonlerini bulup bir daha deniyorum olmuyor gibi.bence sanal sistemde birkac alim satim yapin sistemi denemek icin harfiyen. yada ea si var ise system testerda deneyin. gercek islem icin cok test lazim. sevgiler.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
haber yorum
Jim Rogers'a göre kurlarını zayıflatmak için merkez bankaları para
basarak büyük devlet müdahalesi görüntüsü yarattığından gelecek kriz
kurlarda olacak.
CNBC'de katıldığı programda Rogers, "Gelecek krizin kur piyasalarında
olacağını düşünüyorum ve o sırada ne yapacağımı bulmaya çalışıyorum"
dedi.
Gelecekteki problemlere direnç göstereceğini düşündüğü içn Rogers
Japon Yeni aldığını fakat hiçbir kurda kısa pozisyonu olmadğını ve
artık yen de almadığını belirtti..
"Zirve yapmış olabilirse de dolarda kesinlikle açık pozisyonum yok.
Yeni de sonsuza kadar tutmayı düşünmüyorum çünkü Japonya'yı bekleyen
büyük problemler var." diyen Rogers merkez bankalarının yarattığı para
sebebiyle yükselen borsaların yeni bir dip yapabileceğini, bu yüzden
kurların piyasadaki her şeyden daha güvenli görünebileceğini
söyledi...
Rogers, "Eğer haklı çıkarsam gelecek 10-20 yılda büyük kur problemleri
olacak" dedi ve "Hükümetler birçok kuru çökertmek için ellerinden
geleni yapıyor... İnsanların bunu anlaması gerek.. Eğer şimdi
anlamazlarsa zor yoldan anlayacaklar" diye ekledi..
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Grup mesajlarının 3. ŞAHISLARA gönderilirken aşağıdaki grup alıntısının çıkarılmamasını önemle rica ederiz.
Bu mesajı bu gruba üye olduğunuz için aldınız: Google Grupları "PARATREND" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : PARATREND@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin:
PARATREND+unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com/group/PARATREND?hl=tr adresinde bu grubu ziyaret edinBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın yakup, gözünü sevdiğim , hiç olacak işmi dediğin,
Dokuman yok, bilgi yok, paylasım sıtesınde duruyor, ne oldu bellı degıl,
Gozle baktım bsarılı demek mumkun degıl, sız sakın bu sıstemı adam akllı test etmeden , 1 dolarlık ıslem bıle yapmayın.
Trade ısı oyun degıldır, Herseyınız kaybedersınız,
evınıze gece sokaktan buldugunuz bırısını yatırmak gıbı bır sey...I want to share this indicator breakout from panca eagle and i test that profitable, but you can use this my strategy to open Buy or Sell That syst...
üzüldüm, üzüldüm ve kırıldım şimdi bu yazıya nasıl bir cevap yazmamı beklersin sn. teo
yazarken arkadaşlara iyilik olsun diye yazdım belki birşeyler paylaşabiliriz diye yazdım sitenin bir tanesinde 300 dolara satılıyor diye link vermekten itina ettim. (En azından emeği geçenlere saygısızlık etmemek adına)
Ayrıca bu forumdaki hiç bir arkadaşın da her gönderilen sisteme balıklama atlayıp gerçek hesaplarında kullanacaklarını kesinlikle düşünmüyorum.
Rsi başarılı bulduğumu yazdım 30 ve 5 dakıkalıkta (aynı anda) 55 üzerinde en az 10 hareketin 8-9 unda başarılı olduğu için özellikle rsı yazdım. seni önceki forumdan da çok sıkı takip ediyordum ve hakkınızda şu ana kadar fevkalede çok iyi şeyler düşünüyordum. Tamamen çok iyi niyetle yaptığım bir şeyin karşılığını teşekkür olmasa bile daha nazik bir uslüp olmasını beklerdim. Maalesef ki üzgünüm.
sn. teo yukardaki linkte nasıl çalıştığı hakkında bir açıklama yapılmış. saygılar
Yorum
-
yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://forum.mql4.com/18644
üzüldüm, üzüldüm ve kırıldım şimdi bu yazıya nasıl bir cevap yazmamı beklersin sn. teo
yazarken arkadaşlara iyilik olsun diye yazdım belki birşeyler paylaşabiliriz diye yazdım sitenin bir tanesinde 300 dolara satılıyor diye link vermekten itina ettim. (En azından emeği geçenlere saygısızlık etmemek adına)
Ayrıca bu forumdaki hiç bir arkadaşın da her gönderilen sisteme balıklama atlayıp gerçek hesaplarında kullanacaklarını kesinlikle düşünmüyorum.
Rsi başarılı bulduğumu yazdım 30 ve 5 dakıkalıkta (aynı anda) 55 üzerinde en az 10 hareketin 8-9 unda başarılı olduğu için özellikle rsı yazdım. seni önceki forumdan da çok sıkı takip ediyordum ve hakkınızda şu ana kadar fevkalede çok iyi şeyler düşünüyordum. Tamamen çok iyi niyetle yaptığım bir şeyin karşılığını teşekkür olmasa bile daha nazik bir uslüp olmasını beklerdim. Maalesef ki üzgünüm.
sn. teo yukardaki linkte nasıl çalıştığı hakkında bir açıklama yapılmış. saygılar
ben sızı sevdıgım ve dusundugum ıcın yazdım, sız nıye olumsuz dusundunuz,
Kusura bakamayın...
Yorum
-
sn.Yakupcelik lütfen kırılmayınız. Svg. Teo dogru bildigini direkt söyler. Tamamıyla iyi niyetiyle söyler. Ogrendiklerini paylaşmasını çok sever. Karşılık filan beklemez. Düşülen hatalara bir daha başkalırnın da tekrar düşmemesini istedigi için oyle yazmıstır. Sn.Teo iyi insandır.
Yorum
-
bunu teo degil baskasida yazsa icinde samimilikten baska birsey yok bosuna uzulmeyin ben bunu tahmin ederek sn teonun hemen altina yazmistim. paylasima devam.bende 200-300 dolarlik ea lari test ettim hatta birlikte ettik burada amac biz yaniltmak isteyenleri ayiklamak yoksa adam 12000 dolarada satiyor bes para etmez. bilmem anlatabiliyormuyum.yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://forum.mql4.com/18644
sn. teo yukardaki linkte nasıl çalıştığı hakkında bir açıklama yapılmış. saygılarBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
eur/gbp bir haftadir gerceklesen dusus durdu yukselis olurmu?Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum

Yorum