SEREN I Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
volkante Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bu tgus nedır bırı sole sade bıcımde anlatırmı bana rıca etsem ?
ankette oy kullandınız mı sayın arkadasım, lutfen yenı gelenler ankette oy kullanırlarmı acaba...
Yorum
-
kullandım sayın teo yenı gelmedım :040: ılk sayfadan berı takıp edıyorum sızı ama terımlerı yavas yavas cozebılıyorum :040:teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterankette oy kullandınız mı sayın arkadasım, lutfen yenı gelenler ankette oy kullanırlarmı acaba...
Yorum
-
Neyse hayırlı olsun sayın albatros.. Güle güle harcamak nasib olsun..;)albatrros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTerste kalmıştım
zarardaydım
kara geçtim...........
teşekkürler Sn dantes ve Sn serenYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
bunuda birkac gun once en sonda dun gece yazmistim bu gunku hareketle soyle birsey oldu takip ettigim gunluklerde.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunlarla gozum gercekten kapali iken ilk ikisinde long
digerlerinde short.
FDOW 0.62 kapatti bayagi satis oldu ama son zamanda Obamaya kiyak yaptilar.gunluklerde buyuk duzelme var yazmistim gelecek hafta yuklseis baslayabilir diye. erkenmi oluyor nedir dun citi batiyordu bugun sanki yeniden dogmus gibi muamele yapiyorlar. ne garip.
9 subattan beri gelen asiri sat bozulmak uzere GRI bolgeye giriyor
dikkat bunu arkasi ya asiri al olur nereye gider bilinmez yada swing ama yukari swing olabilir.
Yanlis anlasilmasin aylik trend hala asagi dogru. bunun kirlmasi icin en az 32200 lerin gecilmesi gerekir.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın için ob...0,83 ............
yanlıslık olmasın...bır daha bakarmısın...0,68 olacak
Yorum
-
bendede 0,68..Mr.Swing devam ediyor.. Sn. Seren bu sefer hata yaptıteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanlıslık olmasın...bır daha bakarmısın...0,68 olacak
Yorum
-
zor parayı aldık...kolay para hemen 2 dk.. arkasındaymış.....yinede toplamda aldığımız puan TGUS ..tan.. 800.....trade ile beraber 1000 puanı geçtik....bereket versin.....felsefemiz..gün var ayı besler...ay var yılı besler..
herkese iyi akşamlar..teşekkürler......yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanlıslık olmasın...bır daha bakarmısın...0,68 olacak
ok..yanlışlık bende.....0,68..........yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
ben sizden topigi bastan sona zahmet olmazsa okumanizi rica etsem?volkante Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bu tgus nedır bırı sole sade bıcımde anlatırmı bana rıca etsem ?
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
Yorum