teo Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yazııkkkkk...SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster29275........para cebe indi.................
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
-
OBAMA eli boş gelmiyor. Bavulunda dolar ilen geliyor. El parasına düğün yapıyoruz.mmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu Hareket Neyin Nesiydi şimdi Anlamadim Kaçirdiğim Bir Haber Var Ama Nedir?
Yorum
-
hangi paritedesın...bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.Dantes 1500 puan için teşekkürler
.. paritede durumum koruyorum.
Yorum
-
wowww ne piyasa oldu ya.....kırılma bekledik ama bu kadarıda fazla...ımf haberi üstüne benzin döktü.....pivot 29000...de kaldı....
spot...29250...de kaldı......29900 ort..şort......yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusdchf..usdjpy..uzun... eklemede..
bende eurusd de shortladım....usd/jpy de ıyı gozukuyor ama ust banda cok yakın oldugu ıcın , cesaret edemedım, eurusd alt banda daha cok yolu var...
Bırde acıklamama musade etmeyıp ob ıle yetındıgınız ıcın, dıger excel de kı kolonlarım eurusd shorta daha uygun dıyor..
Yorum
Yorum