Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • CATEDRAL
    TATLI CADI
    • 26 Şubat 2009
    • 897

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    catedralin dedigi gibi dow gevsemedi hatta artti ama biz gevsedik.
    burada bir soru sn teo dun fdow .70 cok ustunde kapatmasina ragmen halen short degil long agirlikli bir gidisat icinde bu nasil aciklanir orta vade yukari diyemi.yoksa shortlar sonrami gelecek ne dersiniz.
    sevgili Dante.. burada çok özet yazdım.. 30 ile 60 dakika arası yukarda tutunma ihtimali vardı.. Fakat 5 dakikalıklar hariç özellikle 60-120-240 dk periyotlar aşağı dönmeye başladı..

5 dakikalıklara göre tekrar dowda alım gelebilirde ilerleyen saatler önemli..
    Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• Dantes
      Bağımlı
      • 26 Şubat 2009
      • 836

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sevgili Dante.. burada çok özet yazdım.. 30 ile 60 dakika arası yukarda tutunma ihtimali vardı.. Fakat 5 dakikalıklar hariç özellikle 60-120-240 dk periyotlar aşağı dönmeye başladı..

5 dakikalıklara göre tekrar dowda alım gelebilirde ilerleyen saatler önemli..
      biz satta(pardon) kapatmaya calisiyoruz dowda asiri alda idi bunu degistirmesi icin yana sata gitmesi gerekli bunu becermeye calisacaktir bence ustad ne der bilemem ama. sordum ama cevap alamadim.

bunu becermek icin 29200 gitmek gerekli.
      Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
      Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
      Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• CATEDRAL
        TATLI CADI
        • 26 Şubat 2009
        • 897

biz alda kapatmaya calisiyoruz dowda asiri alda idi bunu degistirmesi icin yana sata gitmesi gerekli bunu becermeye calisacaktir bence ustad ne der bilemem ama. sordum ama cevap alamadim.

bunu becermek icin 29200 gitmek gerekli.

sanırım gelecekler..

üstadlar nerdee yaaaa...
        Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

catedralin dedigi gibi dow gevsemedi hatta artti ama biz gevsedik.
          burada bir soru sn teo dun fdow .70 cok ustunde kapatmasina ragmen halen short degil long agirlikli bir gidisat icinde bu nasil aciklanir orta vade yukari diyemi.yoksa shortlar sonrami gelecek ne dersiniz.
          shortlar mutlaka gelecek. ben ob degerını sızın soyledıgınız olarak kabul edersem.

ben dow ıcın ob tutmuyorum...

Yorum

• SEREN I
            KAMYON ŞOFÖRÜ
            • 25 Şubat 2009
            • 0

kusura kalmayın dostlar aynı zamanda spottada işlem yapıyorum.....pozisyon ayarlamaları malum........
            yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• Dantes
              Bağımlı
              • 26 Şubat 2009
              • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              shortlar mutlaka gelecek. ben ob degerını sızın soyledıgınız olarak kabul edersem.

ben dow ıcın ob tutmuyorum...
              bu ob yi buldum ne olduguunu ob(ama) nin ob si
              evet 0.84 kapatti dun gece.ama fdow dow hesaplamadim
              Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
              Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
              Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• mmo
                Katılımcı
                • 28 Haziran 2007
                • 47

Yarin Için Pozisyon Durumunu Nedir Yardim?

Yorum

• bgungor68
                  ....................
                  • 06 Aralık 2007
                  • 809

29.200 altı kapanırsa yarın için guzel long olur. Asırımı satıma gelir..29.300 ve yukarsı ,yarın gene swing.. Sinirmi dayanır buna

Yorum

• SEREN I
                    KAMYON ŞOFÖRÜ
                    • 25 Şubat 2009
                    • 0

29300....civarı kapanış....kabaca....0,32 ob..yapar.....buda yarın için longu avantajlı yapar....market tipini biliyorsunuz..........
                    yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• SEREN I
                      KAMYON ŞOFÖRÜ
                      • 25 Şubat 2009
                      • 0

29325....yarına azıcık long aldım........azıcık...........

Yorum

• SEREN I
                        KAMYON ŞOFÖRÜ
                        • 25 Şubat 2009
                        • 0

düşer inşallah da ağır paraya gideriz.........

Yorum

• SEREN I
                          KAMYON ŞOFÖRÜ
                          • 25 Şubat 2009
                          • 0

29350....de ob....0,36 olur...

Yorum

• SEREN I
                            KAMYON ŞOFÖRÜ
                            • 25 Şubat 2009
                            • 0

anında ob..servise bak..be

Yorum

• SEREN I
                              KAMYON ŞOFÖRÜ
                              • 25 Şubat 2009
                              • 0

29275...kapanırsa.....ob..0,33 olur........

Yorum

• SEREN I
                                KAMYON ŞOFÖRÜ
                                • 25 Şubat 2009
                                • 0

29325....ob...0,36.5

Yorum

Working...
                                X

Debug Information