Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • SEREN I
    KAMYON ŞOFÖRÜ
    • 25 Şubat 2009
    • 0

10 numara sistem....hareketli zor ama bugüne özel...........sadece
    yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• SEREN I
      KAMYON ŞOFÖRÜ
      • 25 Şubat 2009
      • 0

29425..... kısalar kapandı..........
      yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• SEREN I
        KAMYON ŞOFÖRÜ
        • 25 Şubat 2009
        • 0

şimdi pivottayız.....

Yorum

• SEREN I
          KAMYON ŞOFÖRÜ
          • 25 Şubat 2009
          • 0

üstü tekrar long......

altı şort olur.....

Yorum

• SEREN I
            KAMYON ŞOFÖRÜ
            • 25 Şubat 2009
            • 0

bu arada bana müsadee..çıkmam gerek.......

Yorum

• Dantes
              Bağımlı
              • 26 Şubat 2009
              • 836

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              28850 maliyetli kısalarla devam ediyoruz.......
              29850 demek istedin.
              Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
              Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
              Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• bgungor68
                ....................
                • 06 Aralık 2007
                • 809

09:00 degerlerine gore :
                AnMaxlow : 29.150
                AnLow : 29.000
                AnHigh : 29.800
                AnMaxhgih : 29.666

Yorum

• SEREN I
                  KAMYON ŞOFÖRÜ
                  • 25 Şubat 2009
                  • 0

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  29850 demek istedin.
                  doğru..aceleden...bu arada hareketli pivot....29400.......spot....30 pivot....29550........ üstü long altı şort..........çift teyit olursa mükemmel oluyor........

Yorum

• Dantes
                    Bağımlı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 836

sabahki yazilari okudun mu sayin gungor ust bandi patlattigi icin fiat cikarken short olduk ben geri duserken oldum yetisemedim sonra hafif cikti dowu takiben yeri optu ilk swing ilk bacagi yapildi. ama dow icin dun yazdim short diye fakat orta vade yukselen yani biraz zor gun.
                    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Dantes
                      Bağımlı
                      • 26 Şubat 2009
                      • 836

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      doğru..aceleden...bu arada hareketli pivot....29400.......spot....30 pivot....29550........ üstü long altı şort..........çift teyit olursa mükemmel oluyor........
                      tamam su imzamdaki yazi gercek oluyor yavas yavas...
                      bu borsalarin ozet oyun plani aslinda ben siz kimse bunu tam uygulamiyor aslinda. ettigim zararlarin anisina yazdim herkes bunu bilmeli ve uygulamali.
                      bugun sert hizli ve kucuk marjda oynamalar olacak gibi gozukuyor bakalim. kimse almak satmak icin yetisemiyebilir.

aslinda bu dusus sn sereninde dedigi gibi 450 durmaliydi bu farkli bir durum ortaya cikardi kisa vadede a.alim yukari a.satim asagiyi gostermis oluyor teknik olarak swing arti bu dahada karisti.

artik boyle analizler cok komik geliyor(yapana saygim var ben icerik olarak diyorum hersey bir bahane bulma yani olay boyle degilki)
                      dun gece yazmistim fdow short diye ..
                      --------
                      "2008 yılı için yeniden revize edilen UBS’in
                      zararı 18 milyar dolar olunca yurtdışı piyasalarınla birlikte sert
                      geri çekilmeyi 29,300 seviyelerine kadar yaşadık. Günün desteği 29,150
                      olurken kırılması durumunda dünden açılan yeni long pozisyonlar
                      stoplanmalıdır."
                      ----------

hep sunu derdim tama dow yuzde su kadar yada 5 artmis yarin bir garanti cikariz alayim simdi ise sattim(az miktar ama olsun) simdi ise duseriz diyordum benzerini adx tede bulmustum kocaman trend gozukuyor fiat gitmiyordu yada aniden kapaniyordu.gibi bunlari sebebi baska imis.

son olarak mesela al-sat gosteren indikatorlere bakiyorum cok gec 10 barinda hemde 5 dk da sat gosterdi oysaki o barin ucu 29.425 oldumu simdi
                      indikator kullananlar hemde en iyisi ve en kucuk periodda sonuc kazansaniz kazansaniz 50 puan riske degmez.
                      yukaridaki ankete cevap verilmis indkiatore uyarim cogunlukta iste sonucu.
                      sonuc mu
                      yatayda capril olmadi cikista veya dusute az kanaat et yada zarar et.
                      Last edited by Dantes; 11 Mart 2009, 10:39.

Yorum

• bgungor68
                        ....................
                        • 06 Aralık 2007
                        • 809

Vob ta istegiim fiyattan short olamadım. 29.800 short yazmıstım gelmemis. bende Major pairs'e dikkat kesildim.. usd/chf, usd/jpy bakıyorum..

Yorum

• SEREN I
                          KAMYON ŞOFÖRÜ
                          • 25 Şubat 2009
                          • 0

29425..üstü long olr......spot 30....29600..üstü log....olur....

spot alda.....vob sınırda....izliyoruz..........

Yorum

• Dantes
                            Bağımlı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 836

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Vob ta istegiim fiyattan short olamadım. 29.800 short yazmıstım gelmemis. bende Major pairs'e dikkat kesildim.. usd/chf, usd/jpy bakıyorum..
                            niye yazip biraktin dostum bende oyle yaptim fiat cok hizli dustu cikti 725 te yakaladim sonra satar satmaz cikti 775 oldu yani 2 kere firsat verdi.
                            uzuldum.

Yorum

• SEREN I
                              KAMYON ŞOFÖRÜ
                              • 25 Şubat 2009
                              • 0

29450...long.............stop.......29300........

Yorum

• SEREN I
                                KAMYON ŞOFÖRÜ
                                • 25 Şubat 2009
                                • 0

5 ve 30 dk..lık macd..lere dikkat edin...dün gece söylediklerimi hatırlayın..............

Yorum

Working...
                                X

Debug Information