karınca06 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Evet abi Mt4 H1 grafiğe göre aldım.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn tekke pozısyonu mt4 sinyaline göremi aldınız?
30 dklık benım sistem senın long pozısyonu desteklıyor.

Burdaki çalışmaları sürekli izliyorum.Bu güne kadar sorun çıkmadı.Yalnız ben serbest piyasa işlem yapıyorum.Her gün olmasada haftada bir kere doğru işlem yapsam bana yetiyor.
syg.
Yorum
-
eur/usd ile gbd/usd grafigi ikiz gibi.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereur/usd ile gbd/usd grafigi ikiz gibi.
ilk günlerinden beri onlar ikiz
Yorum
-
Degerli Arkadaşlar,
Bunca yıldır, her bildiğimi aktardım, Okuduğum yeni öğrendiğim bir konuyu, değil 1 saat geçirmek, 10 dakika içinde
forumlara gönderdim.
Hiç bir karşılık beklemedim, Hisse.net, Vobarsa.com ve nihayet burada yazılarıma devam ettim.
BU 3 topikte de tüm bildiklerim yazıyor. Benim başka bildiğim bir şey kalmadı.
Yazdıklarımı ciddiyetle takip eden, benim gibi düşünen,trade etmeyi seven, para kazanmayı hedef haline getirmeyen,
sadece öğrenmeye odaklanan bir kaç Teo daha yetişti.
Hatta bunlardan Sayın Bgüngör'ü çok sevdim, çok başarılı buldum. Boynuz kulağı bile geçti.
Kendisi sevgiyle takip ediyorum.
Artık zamanımı,forumlarda hayatında 3 tane kazı bile güdememiş ,kıskanç, haris bazı arkadaşlarla uğraşarak geçirmek istemiyorum.
Bu yaştan sonra bende bazı şeyleri kaldıramıyorum.
Yazışmalarıma yurtdışı forumlarda devam edeceğim.Artık TR içinde hiç bir foruma yazı yazmıyacağım.
Lütfen Bunu Kapris olarak değerlendirmeyin .
Sevgiyle kalın...
Yorum
-
Teo abiteo Nickli Üyeden AlıntıDegerli Arkadaşlar,
Bunca yıldır, her bildiğimi aktardım, Okuduğum yeni öğrendiğim bir konuyu, değil 1 saat geçirmek, 10 dakika içinde
forumlara gönderdim.
Hiç bir karşılık beklemedim, Hisse.net, Vobarsa.com ve nihayet burada yazılarıma devam ettim.
Yazdıklarımı ciddiyetle takip eden, benim gibi düşünen,trade etmeyi seven, para kazanmayı hedef haline getirmeyen,
Hatta bunlardan Sayın Bgüngör'ü çok sevdim, çok başarılı buldum. Boynuz kulağı bile geçti.
Artık zamanımı,forumlarda hayatında 3 tane kazı bile güdememiş ,kıskanç, haris bazı arkadaşlarla uğraşarak geçirmek istemiyorum.
Yazışmalarıma yurtdışı forumlarda devam edeceğim.Artık TR içinde hiç bir foruma yazı yazmıyacağım.
Sevgiyle kalın...
Bu kararına saygı duymakla birlikte.Çok üzüldüğümü bildirmek isterim.
Bu forumda takip ettiğim üstadlardan birisiniz.
Sayenizde bir çok şey öğrendim.
Ümit ediyorumki biraz sakinleştikten sonra fikrinizi gözden geçirirsiniz.Sizlere bir eğitmen olarak ihtiyacımız var.Bizde yabancı dilde yok o yüzden gelişmemiz zaman değil imkansıza dönüşecektir.
Sevgiler abi.
Yorum
-
sn teo
ilk önce şunu soylemelıyım verdığınız karara sonuna kadar saygılıyım....
borsada yenı oldugumu fırsat buldukca soyluyorum.ilk önce hissenet ile tanıştım oradada şu an burada yazan veya şuan hernerde oldugunu bılmedığım ustadlar vardı karınca mısalı az ondan az bundan bilgi kapmak için kendi çapımda çabaladım.o kişileri rahatsız etmeden paylaştığı bilgilerden nasıl faydalanırım onu düşündüm.ama bir gun geldı densızler bu kişilere sataşmaya başladı ve forumda ustad dıyebılecek kişiler bir bir uzaklaştı.kendımı öğretmenını yıtırmış öğrenci gibi hissettım.
daha sonra burayı buldum bır baktım öğretmenlerımden bırkacı burada onları burada yazarken görduğum için ne kadar mutlu oldum bılemezsınız.sizin topığınızı ılk başlarda takıp edıyordum genellıkle foreks yazdığınız için bir ara takıp etmemeye başladım.bir gece nöbette bir yazınızı okudum ve burayı takıp etmemekle ne kadar yanlış yaptığımı anladım.bu yazınızı okudugumda topıgınız 350-360 sayfa arasıydı.ve nöbetımde 350 sayfayı okuyarak bıtırdım ve önemli sayfaları indikatör formulu yazan sayfaları tek tek not aldım.eve gıttıgımde bılgısayarıma bunların hepsını yukledım.ve o gunden bu yana vob ta para kaybetmıyorum.sizin ve topığe yazan diğer arkadaşlar sayesınde karma bır sıstemım oldu.tum bunları neden yazdınız dersenız...
benım gıbı sızlerin bilgilerinden faydalanan kaç kişi vardır.gelın bızlerı yalnız bırakmayın bir öğretmen daha kaybetmeyelım.
bankaları bırlıkte soymaya devam edelım...
BİR DENSİZİN YAPTIĞI YANINA KAR KALMASIN........
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDegerli Arkadaşlar,
forumlara gönderdim.
Sevgiyle kalın...
abi hatırlarsan bir kez sen bana demiştin saçmalamayı bırak ve yazmaya devam et diye......tabiki ben böyle demiyorum ama bence bu kadar seni seven ve senden çok şeyler öğrenenler varken.........
SOYUN BANKALARI SİSTEMİ ni vermiş ve sonuçlarına bakarken bu işi yarıda kesme..........
tekrar asıl memleketine dön....yurtdışı forumlarda koşturma bizi......
bak yoksa balıkçı köye gelmeye mecbur olursun...eee balık rakı için.....;)
Yorum
-
Sayın TEO,
Siz hangi siteye gittiyseniz bende sizi takip ettim. Sizden çok şey
öğrendim. Öğrenmeye devam etmek isterdim, bu kararınıza saygı duyarım.
Çok üzüldüm, sizden artık feyz alamıyacağım. Çünki gittiğiniz yere gidemem çünki ingilizce bilmiyorum.
Kararınızda ısrarlıysanız GÜLE GÜLE ey DOST .
Yorum
-
Cok üzüldüm Teo abi...
Tüm forum yikilsaydi zerre kadar tinlamazdim ama senin veda etmene müthis üzüldüm....
Cevherdin sen... Bilene...
Önderdin.. Takip etmek isteyene...
Almadan vermeyi bilenlerdendin...
Tüm bu para piyasasi icinde senin yazilarini okurken o "he he.." demelerin bitirirdi beni... Gülücükler acilirdi yüzümde...
Bu isyaninin basit bir isyan olmadigini tahmin ediyorum.. Elimden birsey gelmeyecegininde idrakindeyim....
Ne diyeyim abi... Ne diyebilirim...
Adam gibi adam dediklerimdendin....
Hersey icin saol varol...
Her nerede olursan ol sevenlerin ve sevdiklerinle mutluluk icinde kal....
Bu EDY seni sevdi.... Cok....
Yorum

Yorum