Vob Pastaları...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Şişman kadın o, en sontractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbakalım efg ne zaman sahne alacak?
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Sayın OrkunLEo
Nisan vade endeks30u vade başından itibaren İlk 15 değil de ilk 100 kurum bazında verebilir misiniz?Yazılarımın içeriği hakkında şikayeti olan özel mesajla bildirirse gerekli yerleri silerim. Polemiklere girmeyelim. Herkese huzur dolu kavgasız gürültüsüz bol paylaşımlı ve kazançlı günler dilerim. Bağımsız ve tarafsız VOBiX!
Yorum
-
Bir de bu konu neden Forex bölümünde? VOB bölümünde olması gerek miyor mu? Hafta içi yöneticilere bildirimde bulundum ama gözden kaçtı galiba.Yazılarımın içeriği hakkında şikayeti olan özel mesajla bildirirse gerekli yerleri silerim. Polemiklere girmeyelim. Herkese huzur dolu kavgasız gürültüsüz bol paylaşımlı ve kazançlı günler dilerim. Bağımsız ve tarafsız VOBiX!
Yorum
-
Elbette verebilirim, ama bazı günler olmadığım için veriler de eksiklikler var.VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın OrkunLEo
Nisan vade endeks30u vade başından itibaren İlk 15 değil de ilk 100 kurum bazında verebilir misiniz?
İlk 69 kurum çıkıyor herhalde diğerleri pozisyonda değil.
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Daha önce vob bölümündeydi, daha sonra buraya kaydırıldı. Nedenini bilmiyorum. Açıkcası pek de önemsemedim.VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir de bu konu neden Forex bölümünde? VOB bölümünde olması gerek miyor mu? Hafta içi yöneticilere bildirimde bulundum ama gözden kaçtı galiba.Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
iyi de arıyan adam mantıken foreks e degıl de vob a bakar topic kapanms der gecer gider..Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDaha önce vob bölümündeydi, daha sonra buraya kaydırıldı. Nedenini bilmiyorum. Açıkcası pek de önemsemedim.
VOB ve Foreks forumlarinin ayrisma sürecinde eksik islem yapilmasi dolayisiyla hata olmus... Suc benimdir... Mazur görün...
Düzeltildi...
Yorum
-
yahu insan "tractact uyardı sağolsun falan" derEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOB ve Foreks forumlarinin ayrisma sürecinde eksik islem yapilmasi dolayisiyla hata olmus... Suc benimdir... Mazur görün...
Düzeltildi...

Yorum

Yorum