Bugünden itibaren, elimden geldiğince vadeli pastalarını göndereceğim. Sevgilerimle...
Vob Pastaları...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hoş geldiniz. Şimdidene emekleriniz için teşekkür ederim.;)Orkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugünden itibaren, elimden geldiğince vadeli pastalarını göndereceğim. Sevgilerimle...
Yorum
-
Yorum
-
Uzun zamandan beri üye idim aslında, Selim tel edince karınca kararınca benim de katkım olsun diye geldim. Herkeze bol kazançlar.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoş geldiniz. Şimdidene emekleriniz için teşekkür ederim.;)Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
-
Utanmıyorlar zatensimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterutanmasalar artı yapacaklar piyasayı... yemezler...........
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
4 trl giriş oldu son 5 dk içinde 1.2 ye düşürdüler. mal yedirme operasyonları sürüyor...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk 5 te para girişi 3.5 trl...çerez bunlar çerez...
Yorum
-
hoşgeldinOrkun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUzun zamandan beri üye idim aslında, Selim tel edince karınca kararınca benim de katkım olsun diye geldim. Herkeze bol kazançlar.
Yorum
-
Yorum
-
Ingiltere'de 4. Ceyrek Is Yatirimlari Ceyreklik Bazda Yuzde 3.9 Yillk Bazda Yuzde 7.7 Azaldi
-matriks-
Yorum

Yorum