Vob Pastaları...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
orkun abi kolay gelsin..vaktin oldgunda bi ara altın vadelının vade başından olan durum pastasını da bi gönderebilirmsin?teşekürler şimdiden..Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
Eyvallah marakes, verilerde eksiklik olabilir 5 gün yoktum biliyorsun.marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorkun abi kolay gelsin..vaktin oldgunda bi ara altın vadelının vade başından olan durum pastasını da bi gönderebilirmsin?teşekürler şimdiden..
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
çok saol abi..Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
Atayım ama 5 gün yoktum veriler de eksiklik var.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOrkun müsait oldugunda 30 endeks vade başından bu yana bi takas atabilirmisin..
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum

Yorum